• The Undertaker
    8.5k
    Mmaee je, po pokazanom, stoperčina. Ostaje jedino upitnik zašto ga se Ferencvaroš odrekao. U čemu je kvaka?
  • Crni86
    12.8k
    on nije htio produziti ugovor ako sam ja dobro razumio.
  • Jurki
    18.5k
    tocno.. Mmaee je htel u jaci klub, da igra Ligu prvaka.. jbg s Fradijem je to dost teska misija se kvalificirati u ligu prvaka.
    Ak nemas dobar koeficijent jako tesko je dojti do lige prvaka.. svi ulazu dosta para.. i treba proci taj ljetni žrvanj kvalifikacija.
  • scooniepenn
    5.1k

Kod Mmaeea je sukus svega bila želja da ide u jači klub s kojim postoji veća mogućnost igranja Lige prvaka, a i dobio je više love nego u Fradiju. Dakle, kratko i jasno s Dinamom je profitirao na svim razinama.
  • Bosskovitz
    17.7k
    Mislim da nekada ne razumijemo dovoljno koliko je LP atraktivna igračima. Pogledajte Maxov instagram, na storyju je podijelio snimku od nekog frenda koji snima na tv-u kako ovaj ulazni s opisom "Ligue de Champions".

Nama je ona velika stvar jer ju igramo svakih par godina, ali Mmaee, Max, RPG... oni su LP mogli samo sanjati u prijašnjim klubovima, izuzev donekle Mmaeea.
  • Facke
    6.3k

Dok Nevistic nije imal minutazu i kontinuitet na golu i on je izgledal lose na golu proslu sezonu kad ga je jedno vreme Zagi menjal. Jel tak? Golmanu treba kroz minutazu sigurnost i normalna je stvar da golman pogresi ak nema utakmice i oseca se nesiguren. Uostalem jos imame i Cavlinu na posudbe koji se razvija trenutne v Osijeku. I on je izgledal lose u par situacija ovu sezonu. Filipovic i Zagi imaju dovolnjo kvalitete da zameniju Nevistica ak bi dosle do ozljede. I fala na lepim recima, potrudil se budem sa napisem manje "non senca" i poboljsal svoj njemacki iak sam vec prek 20 let gore.
  • The Undertaker
    8.5k
    Nije to upitno već zašto i kako je Ferenc pustio takvog igrača besplatno. Da vam netko nepoznat pokloni novog golfa besplatno valjda bi se upitali što i kako.
  • Jaro
    10.5k
    Pa istekao mu ugovor, nije htio potpisati novi. Sto Ferencvaros tu moze?
  • nemapredaje
    5.6k

Valjda su se nadali da će potpisati s njim novi ugovor
  • scooniepenn
    5.1k

Pa sad sam ti objasnio. Ušao je u zadnju godinu ugovora, jasno im je artikulirao da neće produžiti ugovor i da ima veće ambicije te da je spreman odraditi ugovor do kraja. Koristili su ga primarno u najbitnijim utakmicama jer im je ključan igrač bio i procijenili su da kad ga već plaćaju držanje na klupi nema pretjeranog smisla. Prošlo ljeto očito nisu dobili ponudu koja im je bila financijski dovoljno dobra da ga prodaju. Je li uostalom većina ovdje početkom ljeta zagovarala da se Petka ako ne bude htio produžiti ugovor ne prodaje za siću, već da radije odradi ugovor do kraja (naravno ako netko ranije ne aktivira klauzulu, a on ponudu prihvati).
  • The Undertaker
    8.5k
    Sve ja to razumijem ali ako imaš ovakvu stoperčinu onda ne puštaš da ti uđe u zadnju godinu ugovora već ili produžiš ili ga prodaš. To je kao da smo mi pustili da J. Šutalu istekne ugovor. Nama je netko poklonio 4-5 milijuna eur (barem sada tako izgleda) pa se pitam u čemu je kvaka.
  • GOAT
    3.6k
    Tema opet postaje biopolarna.

Da igraca prodas, trebas i njegovo odobrenje. Nadali su se da ce produžiti a kad su shvatili da to njemu nije namjera, morali su odraditi ugovor do kraja.

Naravno da je za njega i managera bolje doci kao besplatan igrac jer tako dobija veci bonus za potpis.

Usporedba njega i Sutala nije validna, totalno drugi scenarij.
  • Jaro
    10.5k
    pSG je imao Mbappea pa se eto doveo u situaciju da ga je Real doveo bez odstete.
  • Krizy
    59.2k
    Reci mi koliko vremena bi bilo dobro pričekati prije nego što se donese sud i pričekat ćemo.Daliban

Sam si napisao za Ogiwaru i Roga da su odigrali premalo minuta za donijeti sud o njima, a odigrali su više od Mmaeea. Tako da nemoj se uvijek praviti pametan, jer sam sebi uskačeš u usta. Kakav lik.

za Ogiwaru još nemam formirano mišljenje. Jednostavno nije dovoljno odigraoDaliban

Ne znam temeljem čega vidite Roga kao udarnog igrača? Praktički ništa nije odigrao i ne znamo što će biti s njim na zimu.Daliban
  • NB86
    16.9k

Ovisi koliko dug ugovor je imao i o puno okolnosti, evo rpg je za nas potpisao na 3 godine, sad uskoro ce bit jos dvije do isteka, sumnjam da ce se takvog igraca silit da potpisuje novi ugovor ako nece i dok ne uđe u zadnju godinu standardno ce igrat, meni takav scenarij uopce nije nezamisliv a trenutno je jedan od boljih igraca u klubu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.