Druga stvar, interventna danas blokirala prolaz prema drugom ulazu na sjever dolje "jer je drugi ulaz za sjever gore". To ako je istina je prvi put u povijesti da je bilo tako, a pošto sam čuo da nije istina, onda ne znam što reći. — rioda
Vidiš ovo nije loše rješenje da se stavi još čitaća unutar stadiona, pa se ti registriraš unutar stadiona ili na poluvremenu da ne gubiš vrijeme i da se ne stvara gužva na ulazu prije početka. — dinamo u srcu
Cijene ulaznica su prevelike i klub bi, nakon što se vidi u kojem natjecanju ćemo završiti i kakav ždrijeb ćemo imati, trebao napraviti ponovnu analizu. — The Undertaker
Cijene ulaznica su prevelike i klub bi, nakon što se vidi u kojem natjecanju ćemo završiti i kakav ždrijeb ćemo imati, trebao inapraviti ponovnu analizu. — The Undertaker
Ja bih pričekao ždrijeb LP/EL pa onda podesio cijenu karata prema protivnicima — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.