• Laugreano
    4.5k
    Rog ide na zimu, Sucic i Baturina pitanje vremena.
  • Laugreano
    4.5k
    Nadam se da nikad necu imat priliku gledat Špiku kao drugu špicu.
  • scooniepenn
    5.1k

Ide li Rog na zimu je pitanje, to ni ti ni ja ne znamo u ovom trenutku. Ono što znam je da Dinamo radi na njegovom ostanju. Što se tiče Batija i Sučića ako uđemo u Ligu prvaka ne idu sigurno do idućeg ljeta. Do tada ćemo imati čistu sliku (dapače već do zime) što možemo očekivati od Kačavende i Stojkovića, ostaje li Rog pa ovisno o tome dovoditi ili ne dovoditi zamjene.
  • Nadmocniji
    442
    Meni se sinoc jako svidio onaj Romao, Qarabagov zadnji vezni. 26god, vrijednost po TM mu je 650k €.
  • Crni86
    12.8k
    Rezultat odlican i igra vecinom tekme top, ali isto tako u 35 minuta smo mogli primiti 5 komada bez da se iko zali. Neva nas je spasio uz njihov manajk koncentracije. Nemojte od quarabaga radit city jer eto borili su se s bayerom i mi smo ih sad pobjedili, ispali su i od rakowa prosle godine u kvalifikacijama i jedva prosli olimpiju nakon toga. Ajmo ne bit juzni nam rivali. Igra je poboljsana u odnosu na proslu sezonu, vidi se veliki napredak ali crne rupe iz europe su i dalje tu.

Quaraba je dobra ekipa, ali je to rang ekipe koje dinamo mora pobjedivat, a ne da strahujemo da cemo primit 5 komada. Ovaj Romao je tip zadnjeg veznog kakvog bi ja volio vidjet kod nas, podsjeca me malo na Yayu Tourea. Pavic je nas talent kojeg moramo razvijati, ali opet igranjem na 3 fronta pavic ce imat prostora da ga se razvija uz neku iskusniju 6. Misicu hvala, ali jednostavno nije na razini vec godinu dana, sjetimo se paoka pa ovo jucer. Rugaj se ti protiv sibenika, istre al to moze i mali pavic, nama treba netko tko ce drzat kontrolu protiv quarabaga, paoka i sl.a ne da si protivnicki najbolji igrac.

Isto tak nadam se da je ogi jucer pokazao u jednoj ozbiljnijoj tekmi da se na njega moze dosta ozbiljno racunat. 500k je sitnis za ovakvog beka.
  • sebenico
    1.2k

Meni isto svidio taj Romao i jučer i utakmicama s Bugarima. Baš bi nam dobro došao, a TM vrijednost 650K eura
  • The Undertaker
    8.5k
    Nakon jučerašnje utakmice vidljivo je da nam u vezi treba netko čvršći i agresivniji od Sučića i Mišića. S tim u vezi ja bih radije da prodamo Sučića a probamo zadržati Roga i, eventualno, dovesti Selahija ili takav profil igrača.
  • Kia pride
    88
    zadnji vezni?Selahi 3,2,1
  • Daliban
    4.1k
    Selahi nema što tražiti u Dinamu.
  • Zagi
    10.7k
    Kačavenda je ta agresivna 8ica koja će naslijediti Sučića.
    Vrba i Stojković Baturinu.
    Pavić Mišića.

Te pozicije uopče ne treba gledati.
    Treba nam stoper.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Pavić Mišića.Zagi

Misic je vec neko vrijeme u padu. Dok on nema kvalitetnu zamjenu Dinamo pati. Pavica ipak trebas pricekat sezonu dvije, a Dinamo nema toliko vremena.
  • Zagi
    10.7k
    Koliko vidim, ide nam poprilično dobro.
  • Droljo
    18.7k
    Ide. Ali ja bih radije jednog motoričnog veznog tipa rog ili taj cerin umjesto Ademija recimo. Ak uđemo u lp tu bi trebalo uložiti. Za hnl smo skrpani super
  • Daliban
    4.1k
    Imamo Sučića, Roga i Ademija. Ne znam što nam više treba na toj osmici. Jedva da ćemo i između ove trojice minute podijeliti. Na zimu kad vidimo što će biti s Rogom možemo vidjeti isplati li nam se dovesti koga.
  • Droljo
    18.7k
    AdemijaDaliban

Njega ne računam kao ozbiljnu opciju za lp.
    Ako se spremio i može super, samo čini mi se da nebu to više to...

Ne znam što nam više treba na toj osmici.Daliban

A kaj bumo sa šesticom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.