• E46
    1.2k
    A da ne govorim o tome kako je Boto trenutno u Italiji gdje pregovara za Matkovića, a Bukvić idući tjedan u Turskoj.
  • Paggini
    38.9k
    Znači Lokomotiva s novim stadionom
  • hardek
    4.2k
    jel moguće :lol:

Pa kog će Coppiteli izvest na teren za 2 tjedna?
  • E46
    1.2k
    Ne znam jel cilj Mađara prodat sve igrace koji vrijede i onda prodat klub nekom dalje.. Ali eto
  • hardek
    4.2k
    Ne kužim jel to bio plan od početka ili je Mierez bio prva domina koja je pokrenula lavinu? Jer ne vjerujem da bi Boto dolazio da rasproda sve u 3 mjeseca i otiđe
  • E46
    1.2k
    E sad tolko ne znam sta je u glavi Mađarima, dal je bio cilj zamazat oci navijacima sa "projektom" ili nesto trece nemam informaciju, mene u svemu buni da se nije htjelo Miereza Dinamu prodat a nemas nikakve ambicije,mozda zbog ovih sto ne bi kupili godisnje, jer vjerujem da uprava i mađari da se njih pita nemaju nista protiv Miereza u Dinamu.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Sprema li se još jedan transfer s Rujevice? Kako doznaje Germanijak, belgijski Royal Antwerpen 'zapikirao' je hrvatskog U21 reprezentativca Franju Ivanovića.

Belgijski je klub već krenuo u pregovori, radi na tom transferu, prema našim informacijama spreman je platiti oko 3,5 milijuna eura. Naravno, u startu Damiru Miškoviću to nije dovoljno.

Rijeka, također, želi zadržati Ivanovića barem do kraja kvalifikacija za Konferencijsku ligu, ne žele Riječani prodavati Ivanovića prije dvoboja s Olimpijom, on je sad prvi napadač, u formi je i zabija. Ali, idućih dana bi sve trebalo biti jasnije.
  • Hectorharatti
    300
    Ja mislim da je 3.5 za ivanovica sasvim dobar iznos
  • Tuba1986
    91
    Za 3.5 milijuna eura Mišković bi ga na leđima nosio do Belgije
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Hahahah magican Miskov broj ove godine je 7 :blush:
  • OsamŠest
    4.5k
    7m za Ivanovića.. hahahahaha jebo majku ludu..

Nas bi tražio 15 vjerojatno..
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Cuj 7 :rofl: pa ovaj nije toliko golova zabio u karijeri a ne da vrijedi 7 milijuna.
  • hardek
    4.2k
    Mišković je trgovac. Netko nudi 3,5 ti tražiš 7, da biste se na kraju oboje našli na 5.
  • Hnlovac
    1.6k
    Misko je budaletina, srozava vrijednost Rijeke iz dana u dan

Također svaki put kad je neki moving u Rijeci odma je "Misko" - cijene karata - Misko , poraz u gostima- Misko , transferi - Misko, mijenjanje trenera- Misko

Pa imaju li ovi uopće SDa ili je Misko kao glava
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.