• Omake
    5.8k
    Piše Schira da će Pukštas u Parmu. Šta mislite koliko će dobiti za njega?
  • NB86
    15.9k
    7 milijuna u 100 rata, ili tipa 5 u manje rata i 2 u bonusima
  • Mališan
    1.9k
    Odakle te price o RB i Osijeku? To negdje pise, netko zna povjerljivo ili je samo lupetanje u prazno?Imamo Dinamo

Neka budala je iz svojih trollerskih pobuda ispljunula laž pa su se svi zakačili
  • Crni86
    8.1k
    5 fiksno i 2 kroz bonuse i to je maksimalno sta ce izvuc. Meni je iskreno pukstas puno previse precijenjen jer ne vidim bas da radi nekakvu razliku na terenu. I ovih 5+2 je po meni previse i gdje god da ode nece napraviti bas neku karijeru.
  • Jurki
    15.6k
    5 fiksno i 2 kroz bonuse i to je maksimalno sta ce izvucCrni86

Taj transfer mene jako podsjeca na transfer Nikole More.. de su hijene razgrabile vecinu para, a klubu ostala mauna.
    Manageri, jenki, mozda i Luksa kad se namire.. jos plus kaj žabari placaju u milijardu rata..
    isti k ko da ga daju dzaba.
    Puno prometa, mala zarada.
  • Crni86
    8.1k
    pa ak su istinite price da su zalozili njegov transfer i transfer sigura onda skoro pa i je ko da ga daju dzabe.

Sve sta dobe vrlo vjerojatno ce se samo proslijediti banci. Naravno ako je istina da su zalozili transfer.
  • Jurki
    15.6k
    ne znamo dal je Štimac iznesel u podcastu tocne podatke o financijama.. a sve upucuje na to da zna da nimaju pinezi.
    Od pukija im nebu ostalo niti za marker.
  • Paggini
    38.7k
    niti za markerJurki

VRAĆAJTE BRBIČA SLJEPCI!!!!
  • Bosskovitz
    14.7k
    Piše Schira da će Pukštas u Parmu. Šta mislite koliko će dobiti za njega?Omake

Uh, talijani su to. Znaju krivo procijeniti samo tako. Rekao bih 6-7 milijuna, 8 maks.

pa su se svi zakačiliMališan

Nije se nitko zakačio, više puta smo napisali da je šansa za to gotovo nikakva ali je zanimljivo pretpostavljati kako bi se to odvijalo.
  • Mr Anderson
    10.7k
    U Parmu...6 milja na 36 rata.
  • Paggini
    38.7k
    Frajer ce se vratit u HNL prije nego isplate sve rate transfera lollll
  • Tom Hanks
    3.4k
    Za Hajduk sam siguran da bi dopustili diranje u klupske boje i simbole pa taman da im netko dođe sa 100M godišnje.vjeko1701

Na temelju čega ovo misliš?Torcida to ne bi dopustila a njih se isto pita
  • Ivdzo11
    5.6k
    Čini se da su pregovori u dobrom napretku: govori se o četverogodišnjem ugovoru vezanog za Hajduk ugovorom do 2027. U Splitu ga procijenjuju na 6 do 8 milijuna eura", piše Parma Today.
  • Georg Koch
    5.4k
    Screenshot-20240819-173652-Samsung-Internet.jpg

I onda kazu Sopic bahat i prepotentan :rofl:
    Dobri nas Sopara :halo:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.