• E46
    1.6k
    Mi moramo pronaći model i način kako da otkupimo ili produzimo posudbu s otkupom za Roga. Jučer je pokidao u drugom poluvremenu, bas se vidi da je klasa za cijeli HNL.
  • Fan
    1.2k
    Za početak, jasno mi je da ovo nije FM i da su stvari puno kompliciranije od ovog kaj ću napisat, ali ovako bi ja to probao riješit:
    Do kraja ovog roka bi trebalo riješiti status sa Rogom.
    Ić na razgovore s Cagliarijom u sljedeća 2 tjedna, a paralelno s time tražit kapitalca (u slučaju ulaska u LP, poput Čerina) ili barem dostojnu zamjenu, po mogućnosti profil kakvog nemamo, razbijača (poput Selahija).
    Pitat Cagliari i stavit na papir za koju cijenu bi nam (i ako bi nam) prodali Roga. Ako bi oni pristali i ako bi nama bila prihvatljiva cijena, otkupit odmah i to je to.
    Ako bi rekli da nema šanse ili da bi razgovarali tek na ljeto...razmislit želimo li razvijati tuđeg igrača i onda ostat bez njega ili kapitalizirat novog igrača pa da Roga stavimo na klupu i da igra samo kad bi bili primorani, do isteka posudbe.
    Da se razumijemo, meni je Rog top igrač i ima mjesto, ako ne u prvih 11, onda u prvih 15 Dinamovih igrača, ali treba gledat budućnost...
  • sebenico
    1.2k

Ne može se Roga staviti na klupu. Nije on to zaslužio. Marko će doći u Dinamo kad mu istekne posudba pa će se nešto dogovoriti ili kad mu istekne ugovor u Cagliariu.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Cagliari prati Roga i ako on nastavi ovako igrati gdje se gotovo ne vide tragovi pauze i ozljede biti će teški pregovori. I sigurno ne bude jeftin.
  • sebenico
    1.2k

Zadužio je on Cagliari...
  • NB86
    16.9k
    Nadajmo se da ce rog trazit garantiranu minutazu i da zeli transfer ako mu to ne mogu omogucit
  • Medford Hernan
    175
    Rog je u Cagliariju jako cijenjen.
    Ostao je i nakon što su ispali iz lige. Ako ga slučajno uspijemo zadržati i nakon zimske stanke je stvarno veliki posao Marića.
  • Maximo
    799
    Ako bi rekli da nema šanse ili da bi razgovarali tek na ljeto...razmislit želimo li razvijati tuđeg igrača i onda ostat bez njega ili kapitalizirat novog igrača pa da Roga stavimo na klupu i da igra samo kad bi bili primorani, do isteka posudbeblubach

Koliko sam načuo, u toj su fazi trenutno, dal će se kaj promjeni.. ne znam
  • scooniepenn
    5.1k

Rog nakon isteka posudbe ima godinu i pol ugovor, sto nije predugo. Osim toga, vrlo je jasno artikulirao da bi volio ostati, a kako se ne radi o metli ili partvisu nesto se i njega pita pa ne vjerujem kako je Cagliariju u interesu da ga na silu zadrzavaju. Naravno da ga nece pustiti besplatno, ali sam siguran kako bi pristali na neku pristojnu odstetu. Sto se tice kvalitete ona je vidljiva u svakom potezu, ekstra klasa bio i ostao.
  • emilperska
    11.1k
    Rog je 2.najveci ulazni transfer Cagliarija u povijesti. Rog je placen 15m, netko prije njega 16. Drugi najveci transfer ikada za mali klub u talijanskim gabaritima..
    Oni ga sigurno nece dati dzabe, nece ga dati ni previse ispod cijene. Oni su zadovoljni s njim. Njegov boravak u Dinamu vide kao besplatnu rehabilitaciju gdje u slabijoj ligi od njihove se vraca solidno jakom nogometu. Procitajte si njihove forume ili komentare ispod clanaka i FB objava sto pisu o njemu i koliko ga cijene..

Ukratko, nisam optimist da ce on zavrsit kod nas osim ako Rog njih ne krene uvjetovat, bojkotirat, prijetit itd. A on nije taj lik, definicija good guya..
    A cak kad bi ih i izreketario, morali bi dat neku za nas solidnu cifru koju nasi sigurno nece placat za nekog s 30 godina (2025.) i takvim zdravstvenim kartonom..
  • Zagi
    10.7k
    Oni ga sigurno nece dati dzabe, nece ga dati ni previse ispod cijeneemilperska

Ok ali koja je njegova cijena?
  • NB86
    16.9k
    Izgledan je i scenarij da odigra pola godine u cagliariju, uđe u zadnju godinu ugovora i odbije produzit, to opet sili cagliari da ga na ljeto transferiraju jer nema smisla da uzima mjesto nekom s dugorocnim ugovorom. 5 godine stariji rog nego kad su ga kupili, s produzenim zdravstvenim kartonom i u zadnjoj godini ugovora vjerovatno ne bi tako puno kostao
  • emilperska
    11.1k
    Da sam ja na njihovom mjestu i da se Rog vrati u formu, forsirao bi da ugovor odradi do kraja. Zdrav Rog njima znaci vise od te neke diskontne odstete koju bi dobili od nas..
  • NB86
    16.9k
    Ne znam koga imaju na poziciji njegovoj, velika je rijetkost da u prvoj postavi igra igrac kojem istice ugovor
  • Zagi
    10.7k
    Zamislimo optimističan scenarij.
    Ulazak u ligu prvaka i par pobjeda-remija unutra. Trebao bi nastati višak u blagajni od par M.

Ja bih investirao 2-3 m u ostanak Roga na zimu. Previše? Premalo? Nemam pojma koliko bih ga cijenio u ovom trenutku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.