• GaijiZG
    2k

Pa vjerujem da je dugoročni plan Marića da se i kupuje iz našeg bazena, al par transfernih rokova treba proć da se HNL klubovi primire sa ciframa koje traže od Dinama. Pa će jedan Pašalić bit realnih 2 milje, a ne 5.
  • Orc123
    10k
    Ako ce se dovoditi napadac, a mislim da hoce po meni bi se trebalo gledati nekog klinca do 20g, mladog i potentnog jer nema smisla dovoditi formiranog igraca jer nece imati previse minuta osim nedaj Boze ozljede. Ovako neki mlad napadac pa da se razvija...nesto tipa Oliveras....
  • Peškaman
    5.8k
    Mislim da idemo na Šimića i da će se to realizirat ako uđemo u LPa.
  • sebenico
    1.2k

A što će nam to drvo? Igrača njegovog profila i to boljeg imamo u Kulenoviću. Treba nam brzi, kombinatorni napadač koji traži dubinu i dobar je u presingu.
  • E46
    1.1k
    Mi moramo pronaći model i način kako da otkupimo ili produzimo posudbu s otkupom za Roga. Jučer je pokidao u drugom poluvremenu, bas se vidi da je klasa za cijeli HNL.
  • blubach
    722
    Za početak, jasno mi je da ovo nije FM i da su stvari puno kompliciranije od ovog kaj ću napisat, ali ovako bi ja to probao riješit:
    Do kraja ovog roka bi trebalo riješiti status sa Rogom.
    Ić na razgovore s Cagliarijom u sljedeća 2 tjedna, a paralelno s time tražit kapitalca (u slučaju ulaska u LP, poput Čerina) ili barem dostojnu zamjenu, po mogućnosti profil kakvog nemamo, razbijača (poput Selahija).
    Pitat Cagliari i stavit na papir za koju cijenu bi nam (i ako bi nam) prodali Roga. Ako bi oni pristali i ako bi nama bila prihvatljiva cijena, otkupit odmah i to je to.
    Ako bi rekli da nema šanse ili da bi razgovarali tek na ljeto...razmislit želimo li razvijati tuđeg igrača i onda ostat bez njega ili kapitalizirat novog igrača pa da Roga stavimo na klupu i da igra samo kad bi bili primorani, do isteka posudbe.
    Da se razumijemo, meni je Rog top igrač i ima mjesto, ako ne u prvih 11, onda u prvih 15 Dinamovih igrača, ali treba gledat budućnost...
  • sebenico
    1.2k

Ne može se Roga staviti na klupu. Nije on to zaslužio. Marko će doći u Dinamo kad mu istekne posudba pa će se nešto dogovoriti ili kad mu istekne ugovor u Cagliariu.
  • Mr Anderson
    9.7k
    Cagliari prati Roga i ako on nastavi ovako igrati gdje se gotovo ne vide tragovi pauze i ozljede biti će teški pregovori. I sigurno ne bude jeftin.
  • sebenico
    1.2k

Zadužio je on Cagliari...
  • NB86
    15.4k
    Nadajmo se da ce rog trazit garantiranu minutazu i da zeli transfer ako mu to ne mogu omogucit
  • Medford Hernan
    174
    Rog je u Cagliariju jako cijenjen.
    Ostao je i nakon što su ispali iz lige. Ako ga slučajno uspijemo zadržati i nakon zimske stanke je stvarno veliki posao Marića.
  • Maximo
    668
    Ako bi rekli da nema šanse ili da bi razgovarali tek na ljeto...razmislit želimo li razvijati tuđeg igrača i onda ostat bez njega ili kapitalizirat novog igrača pa da Roga stavimo na klupu i da igra samo kad bi bili primorani, do isteka posudbeblubach

Koliko sam načuo, u toj su fazi trenutno, dal će se kaj promjeni.. ne znam
  • scooniepenn
    3.7k

Rog nakon isteka posudbe ima godinu i pol ugovor, sto nije predugo. Osim toga, vrlo je jasno artikulirao da bi volio ostati, a kako se ne radi o metli ili partvisu nesto se i njega pita pa ne vjerujem kako je Cagliariju u interesu da ga na silu zadrzavaju. Naravno da ga nece pustiti besplatno, ali sam siguran kako bi pristali na neku pristojnu odstetu. Sto se tice kvalitete ona je vidljiva u svakom potezu, ekstra klasa bio i ostao.
  • emilperska
    7.8k
    Rog je 2.najveci ulazni transfer Cagliarija u povijesti. Rog je placen 15m, netko prije njega 16. Drugi najveci transfer ikada za mali klub u talijanskim gabaritima..
    Oni ga sigurno nece dati dzabe, nece ga dati ni previse ispod cijene. Oni su zadovoljni s njim. Njegov boravak u Dinamu vide kao besplatnu rehabilitaciju gdje u slabijoj ligi od njihove se vraca solidno jakom nogometu. Procitajte si njihove forume ili komentare ispod clanaka i FB objava sto pisu o njemu i koliko ga cijene..

Ukratko, nisam optimist da ce on zavrsit kod nas osim ako Rog njih ne krene uvjetovat, bojkotirat, prijetit itd. A on nije taj lik, definicija good guya..
    A cak kad bi ih i izreketario, morali bi dat neku za nas solidnu cifru koju nasi sigurno nece placat za nekog s 30 godina (2025.) i takvim zdravstvenim kartonom..
  • Zagi
    8.9k
    Oni ga sigurno nece dati dzabe, nece ga dati ni previse ispod cijeneemilperska

Ok ali koja je njegova cijena?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions