• SjevernaStrana
    2.6k
    Popis za Qarabag. Stojković na popisu, nema Oliverasa.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dinamo-prijavio-25-igraca-za-utakmice-sa-qarabagom-evo-zasto-je-baturina-osvanuo-na-b-popisu-15492954?fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMQABHW8xskEqlD1a6hQhH1xzeLz9oviN3Kx6SlHYXc8nsLVFhHh1N4aEwoxbYQ_aem_eZopV6vdpDgGms2GIlF6jw

Evo i A popisa:

Vratari: Nevistić, Zagorac, Filipović;

Obrana: Ogiwara, Torrente, Bernauer, Mmaee, Pierre-Gabriel, Ristovski, Theophile-Catherine;

Vezni red: Ademi, Stojković, Kačavenda, Sučić, Mišić, Rog;

Napad: Petković, Hoxha, Kulenović, Cordoba, Pjaca, Špikić.

Na B popisu je Martin Baturina, kako bi se otvorilo jedno mjesto na A popisu. Uz Baturinu, tu su još među trojicom fiksnih mladaca Pavić i Vrbančić, a prijavljeni su i nadareni Mikić, Zebić, Jakirović, Miljak, Šunta, Čutuk, Rajić i Baković.
  • hardek
    4.6k
    Baš sam neki dan razmišljao o tome da li mi uopće imamo mjesta na popisu za još igrača. Ako se ne varam u21 igrači ne zauzimaju mjesto ali samo ako su proveli 2 ili 3 godine u klubu pa Stojković i Kačavenda uzimaju ova obična mjesta.

Iskreno ne vjerujem ni da će se za Oliverasa naći mjesta a po svemu sudeći neće se onda ni ići po nekog bombastičnog napadača.
  • NORTE
    16.2k
    Odlična stvar i ujedno prilika za učlanjivanje u klub, jer mislim da dosta navijača iz Hercegovine nije učlanjeno.Giovanni86
    Hercegovinu onda valja ponovit i u siječnju, jer članstvo traje do kraja prosinca.
  • Giovanni86
    180
    iskreno mislim da ce bit velik odaziv i cak bi trebalo cesce organizirati plave noci.. Sjetimo se kako je bilo u Imotskom u 5. mjesecu. Mislim da je bilo oko 300 ljudi, sto je za mene dobra brojka sa obzirom da je to bilo u Imotskom.
  • Ludovic IX
    8.7k
    Ovo je 22 igrača ako dobro brojim a možemo 25 igrača prijavit
  • Bosskovitz
    16.8k

Bit će, ne brinite. Klub se tek krenuo ozbiljnije time baviti i već imamo Dinamova, Plave noći u planu i još štošta.
  • hardek
    4.6k
    Možeš prijaviti 25 igrača ali 4 od tih 25 moraju biti home grown. Moraju provesti 3 godine u kontinuitetu od 15-21 godine da bi stekli to pravo. Osim toga igrače u21 koji su proveli barem 2 godine u klubu ne zauzimaju mjesto. Mislim da su to pravila a ako netko zna bolje nek me ispravi.
  • Ludovic IX
    8.7k
    4 homegrown i 8 onih koji su igrali u hrvatskoj od 15-21 ako je vjerovati fm-u.

Pjaca je homegrown, spika mislim, ademi je imao koliko kad je došao? A neznam koliko su bili stojkovic i kacacenda stari kad su otišli iz dinama i dal ispunjavaju uvjet. Nema smisla stavljati baturinu u b ako imaš 3 prazna mjesta
  • Kia pride
    88
    možemo li zabiti preko 100 golova u ligi ove godine?
  • Infinity
    18.6k
    To se moze poklopiti, pogotovo kad imamo par ultra losih ekipa i kad cemo u vise navrata dati 5+ komada. Mene zanima mozemo li osvojiti 100 bodova, to bi bio podvig :grin:
  • Hnlovac
    2.3k
    Ne jer će nam doći safaricev varazdin ili slaven i prirediti takvu kaljuzu od tekme da će 1-0 bit ko Bog

Također doći ćemo na oranicu u Gorici i Šibeniku dje će cilj biti minimalna pobjeda i što manje ozlijedenih
  • Eduardo
    24.5k
    da upotpunimo kategoriju znatiželje - mene zanima možemo li primiti manje od 20 golova u sezoni... zanima me možemo li napokon imati najboljeg strijelca prvenstva (nemamo ga već šest sezona i imamo samo jednog u zadnjih deset sezona).
  • Infinity
    18.6k
    mene zanima možemo li primiti manje od 20 golova u sezoniEduardo

Ovo je nekad bilo redovno, a zanimljivo da je bilo u vremenu kad smo u Europi bili kanta za napucavanje. Sad kad se najvece ekipe u Europi muce probiti nasu obranu mi primamo u ligi 25-30 golova. Doduse, bilo je i u ovoj fazi kad smo nesto u Europi sezona kad smo na oko 20 primljenih bili.

zanima me možemo li napokon imati najboljeg strijelca prvenstva (nemamo ga već šest sezona i imamo samo jednog u zadnjih deset sezona).Eduardo

Ovo me sokira pomalo. Nisam o ovom nikad razmisljao. Nevjerojatna cinjenica.
  • Eduardo
    24.5k
    Ovo me sokira pomalo. Nisam o ovom nikad razmisljao. Nevjerojatna cinjenica.Infinity

Da, tužna činjenica. Samo da nadopunom želju - nek to bude sa 20+ golova. U ovakvom dinamu i ako ga zdravlje posluži možda bi Kulenović to mogao i ostvariti.
  • deda
    37.4k
    Ja se kladim na Kuleta u što god tko hoće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.