• Jaro
    9.2k
    kako oni kazu, dolje svi sve znaju, samo eto, vecina voli zivjeti u deluziji. Nije bila potrebna velka ekonomska skola da zakljicimo da ako je ulaz 0, a izlaz ogroman - nemre to bit stabilno...
    Livaja, Krovinovic, Uremovic, Sarlija bome kostaju. Oni dodaju GG. Fali im igraca, 2 ne jeftina trckaraju po Marjanu...
  • rioda
    7.1k
    Kakve odluke su oni donijeli. Znači znali su da nemaju para, i oni ono malo što imaju ulože u Gatuza. Ej za njegovu plaću si vjerovatno mogao dovesti 2 igrača za rotaciju. Majko mila nesposobnosti.hardek

To sam napisao ovdje još prije valjda mjesec dana, nije mi taj potez jasan bio tada, a već danas je očito da je promašen. Oni imaju sreće da su ove sezone i Rijeka i Osijek na kraju slabiji nego prošle sezone, inače bi borba bila za četvrto mjesto...

Ne znam detalje o njihovim financijama, ali mi se čini da prodajom Pukštasa samo zatvaraju dio ogromne rupe u budžetu, a ne vjerujem da trenutno za njega mogu dobiti više od 4 milijuna plus neki bonusi pa s bonusima do 6 ukupno. A tu je i gospon Bara sa svojim postotkom.

Bit će jako, jako "veselo" njima ove i idućih sezona.
  • Jurki
    15.8k
    Oni imaju sreće da su ove sezone i Rijeka i Osijek na kraju slabiji nego prošle sezone, inače bi borba bila za četvrto mjestorioda

Vidjet cemo kaj bude Os i Ri dopeljali.. za razliku od kmecavaca oni imaju bar nekih financijskih sredstava.. Ri je jos u igri za Europu.
    A i da potegnemo sad crtu.. i Ri i Os mi djeluju ko da su minimalno pol koplja bolji od kmecavaca.

Treba uzeti u obzir da od Pukija ima Barra 20 posto.. plus da sigurno Pukiju ide nekaj.. mozda se i Luksa tu de "uglavio" od tih 4-6 milja ak im ostane 2,5-3 bu top iznos.
  • Praskaton
    3.7k

Pa nebi baš rekao da Osijek djeluje bolje.Dapače očajno trenutno al ostavljam prostora da dovedu pojačanja.
  • Jurki
    15.8k
    a gle sad je to stvar osobnog dojma.. i ok.
    Protiv nas su izgledali bas dobro i organizirano.. i za razliku od tovara to lici na nekaj..
    Naravno, ne tvrdim da su space shuttle.. al ima nekog smisla i mogu se tuci za trecu poziciju..
  • Sunja86
    1.3k
    Osijeku jednostavno fali igračke kvalitete, još je izgledna prodaja Nejašmića i Duartea, oni bi morali pogoditi sa 2 3 dobra ulazna transfera, za neki bolji rezultat u prvenstvu.
  • Maki2
    778
    Kaze predsjednik Hajduka morat ce se u korigiranje budzeta i realno je da se ne dovede pojacanje, dok ce biti prodaja Pukstasa i izgledno jos jednog igraca. Shvatio Toplakovu poruku jucer da mora biti iskren i direktan. Sumnjam da ce ovo hajdukovcima dobro sjest.
  • M94
    1.6k
    Ako uspiju uvalit Pukija uopce. Propao lik na najjace.
    Jos Bara dobiva postotak... Dobit ce mrvice.
  • Nogo
    5.5k
    Problem je što su Pukštasu promjenili poziciju i čovjek se unazadio upola kakav je bio. Ta prodaje će biti max 5-6m po meni uz to da Bari ide veliki dio.
    Ako ode i Sigur ili netko mogao bi Hajduk u sredinu tablice.
  • Jaro
    9.2k
    Ovako na prvu cini mi se da je HNL u Carevicu dobio solidnog trenera. Sibenik veceras, iako kvalitetom daleko od Dinama, od pocetka do kraja ima glavu i rep, sa solidnim povremenim brzim i oreciznim izlascima prema naprijed. Takodjer, onaj Morrison zanimiljiv totalno.
  • veselko tenžera
    4.3k
    U kakvoj su oni banani kad ovaj stručnjak javno istupa i kaže da je realno da nema ulaznih transfera, a moraju prodati ovo što mogu?!

Šuplji su na 3-4 pozicije kad su im svi zdravi, s par prodaja i ozljeda to će biti cirkus. Sreća im je da nema neke konkurencije u ligi, suci će ih pripaziti i izbjeći će totalni kolaps, ali daleko od toga da će biti dosadno.

Samo velike kokice i uživancija :smile:
  • San Lorenzo
    18.7k
    Jesu Osiječani štopali vrijeme za sudačku nadoknadu?
  • Facke
    5.1k

Cekaj sad bu video :lol:
  • immerwieder
    1.4k
    za ovu bolest nema još niti medicina šifru,
    komentar s vrlog foruma nakon naše današnje tekme:
    "ali zasto bi se odma predali....zasto???? Ne igramo Europu.....Rijeka ..bilo bi dobro da igra....Dinamo igra sigurno...u ligi prvaka i europskoj ligi se igra 8 umjesto 6 kola plus Ce Dinamo vrlo vjerojatno bit u ta 24( sigurno u Europa ligi) to je dodatnih njima 10 srijeda,10 tjedana ritam srijeda subota...jest da imaju presirok roster...ali kad bi do stanke drzali se u egalu pa na zimu proc pripreme i dovest 2 pojačanja i pokusat osvojiti to prvenstvo.....strasno Ce ih punit trosit taj ritam srijeda subota od umora do ozljeda"
  • Zagi
    9.3k
    Dobro kaj, kakav je to sportaš koji se preda u drugom od 36 kola?
    Nek se trude deca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.