• IvanS
    347
    Igrač iz Belupa sigurno ne bi bio bivši mladi španjolski reprezentativac. Vjerojatno ni hrvatski.

Neki potencijal i talent sigurno postoji, s vremenom će se vidjet kakav je. Zato i je posudba s mogućnošću otkupa.
    Crusades1986

Imamo primjer Lovre Zvonareka.
    Nebitno da li je sada član udarne jedanaestorke Bayerna ili nije, ali ako je dovoljno dobar da u Bayernu bude među 20 igrača vjerojatno bi kao takav imao mjesta i u Dinamu.

A eto došao čovjek iz Slaven Belupa i nije bio mladi španjolski reprezentativac.

Može se svašta kad se hoće. Samo igrači trebaju dobivati priliku. Ništa drugo.
    Teren sve pokazuje, ili jesi ili nisi.

Bilo je govora o Ogiwari već dosta pa neću spamati, ali koliko je on odigrao utakmica da bismo ga otpisali/zadržali???
    Kada bude na lijevom beku odradio 5 utakmica u kontinuitetu, e onda ćemo moći reći jel za otpis ili za udarnu jedanaestorku.
  • Orc123
    12.6k
    da frende, uzeo si Atalantu ali nisi uzeo sam pocetak Bjelicine ere i kad smo ostvarili Europski pomak...uzmimo utakmicu onda protiv Fenera! 7 stranaca u ekipi.....uzeo sam prosjek a slazes se da je nerealno da bas svaku utakmicu igraju isti igraci. Mogo si nac utakmicu i sa 3 stranca u ekipi a mogao si i sa 7-8!
    Protiv Fenera ti je obrana izgledala Stojanovic, Ktc, Dilaver, Rrahmani, Gojak, Olmo, Hajrovic a tu ti je jos bio i Kadzior!

Govorim to u kontekstu da mora biti kvalitetan mix fomacih i stranaca a ne da mora 11 igraca biti stranci. Ne izvrcite cinjenice....uzeo sam cca 5-6 stranaca u Bjelicinoj ekipi jer je to prosjek .....
  • San Lorenzo
    20k

A ono, tehnički si u pravu...ali od tih 7 stranaca imaš 3 Bosanca, Slovenca, Švicarca koji je Hrvat, Kosovara i Teofila...zato sam i sam prije prijelaznog roka napisao da je za mene idealna ekipa sklepana upravo na tu foru domaćih igrača uz dečke s ovog govornog područja jer mislim da je lakše stvoriti kemiju u ekipi na taj način.
  • Neki tip
    21.3k
    Na samom početku, 2018., jest bilo više od 50% stranacaNeki tip

da frende, uzeo si Atalantu ali nisi uzeo sam pocetak Bjelicine ere i kad smo ostvarili Europski pomak...Orc123

Znači doslovno sam napisao da je na početku bilo više od 50% i obrazložio dalje okolnosti (Gojak i Olmo kao igrači dovršeni kod nas, ostatak skoro sav s istog govornog područja, a već sezonu poslije ih nije bilo toliko) i ti veliš da nisam uzeo početak Bjeličine ere. :chin: :smile:

Ne znam jel ti se ne da čitati ili ne stigneš, ali ja nemam vremena ponavljati jedno te isto.

Piše gore sve što sam htio reći na ovu temu.
  • tp1997
    1.7k
    Ne treba računati na Kevina Carlosa jer ne postoji svijet gdje će Jakirović imati volje i hrabrosti žrtvovati Petkovića, ili ikoga drugoga od "senatora", da novom napadaču da minute.

A nitko ne želi doći da grije klupu Petkoviću.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Daj boze da se rjesiti pitanje napadaca sto prije da se prestane kokodakati o Carlosu. Covjeka niti jedan covjek iz kluba nikad nije niti spomenuo a i @dedaje potvrdio da covjek bas nikad nije ni bio u kombinacijama. Zelje forumasa Maric ne ispunjava . Nece biti katastrofa ako Niko ne dodje ,opet smo najbolji za klasu od svih ostalih
  • scooniepenn
    5.1k

Mozemo mi razgovarati o tome da su Bosnjak, Makedonac, Slovenac, austrijski Bosnjak, kosovski Albanac i sl. s ovog govornog podrucja, ali oni su i de facto i de iure stranci. Lakse sporazumijevanje u svakom slucaju nije na odmet, ali ne mislim da je poznavanje osnova hrvatskog u startu presudno. Osobno sam misljenja da ako su 2 igraca podjednaka, od cega je jedan Slovenac, a drugi Spanjolac odlucio bih se za Slovenca samo ako su im i cijene priblizno iste. Formula za uspjeh Dinama je ono sto je Bjelica formirao odnosno sto imamo danas, a to je kombinacija nekolicine iskusnih hrvatskih i stranih reprezentativaca, nekoliko top mladih reprezentativaca kao igraca koje razvijamo za buduce transfere te nekolicina igraca u najboljih godinama koji su odlicni klupski igraci.
  • Crni86
    12.8k
    Nije jezik kljucan, vec mentalitet. Jedan bosanac, slovenac znaju kako funkcioniranu prosjecni hrvati i onda ga je lakse priviknuti na nas menatlitet.

Kad se spominje Neno, meni se svidalo sto je on govorio kako je njemu kljucan karakter igraca kojeg dovodi i prvi put nakon Nene da to netko u dinamu govori je bas upravo Maric. Upravo taj karakter nam je osigurao neke jako velike pobjede pa na kraju krajeva taj karakter nam je mnogo pomogao i pri osvajanju prvenstva prosle godine. Uz sve to gaj karakter pomaze pri stvaranju mladih igraca. I vidi se da svi decki koji su za sad dosli da se karakterno uklapaju u ekipu, da su veliki radnici koji imaju svoje ciljeve u nogometu.
  • Zagi
    10.7k
    Možemo mi pisati o tome što Gojaku piše na rodnom listu ali on stranac nije i nećemo njegovu putovnicu koristiti za argumentiranje dovođenja još Cordobi.

(ništa protiv samog Cordobe, nadam se da će biti dobar)
  • Orc123
    12.6k
    ne mora biti jos Cordobi, moze tu i tamo koji KTC ili RPG umjesto Stefulja i Jurica btw. Koji su cak i skuplji jer su nas u startu kostali 2 milje eura a ovi okruglo 0!

Kako je kolega napisao prvo gledam karakter, mentalitet, kvalitetu, a ne koji jezik govori i koje je vjere.
  • Orc123
    12.6k
    Mislim da bi bilo jako dobro da se Vrbancica posudi negdje u 1. Hnl ili 1. Slo ligu, bar do zime i dok ce se vidjeti situacija s Rogom. Vrba je u godinama kada mu trebaju seniorske minute, a ovdje ce ih biti jako jako malo jer ru su sad Kaca i bit ce i Stojke jos tako da.....da je zadnji vezni i bilo bi jos minuta ali u ovom trenu mislim da za njega najbolja opcija posudba da se razvija.
  • GaijiZG
    2k

Pa vjerujem da je dugoročni plan Marića da se i kupuje iz našeg bazena, al par transfernih rokova treba proć da se HNL klubovi primire sa ciframa koje traže od Dinama. Pa će jedan Pašalić bit realnih 2 milje, a ne 5.
  • Orc123
    12.6k
    Ako ce se dovoditi napadac, a mislim da hoce po meni bi se trebalo gledati nekog klinca do 20g, mladog i potentnog jer nema smisla dovoditi formiranog igraca jer nece imati previse minuta osim nedaj Boze ozljede. Ovako neki mlad napadac pa da se razvija...nesto tipa Oliveras....
  • Peškaman
    7.4k
    Mislim da idemo na Šimića i da će se to realizirat ako uđemo u LPa.
  • sebenico
    1.2k

A što će nam to drvo? Igrača njegovog profila i to boljeg imamo u Kulenoviću. Treba nam brzi, kombinatorni napadač koji traži dubinu i dobar je u presingu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.