• cron1ck
    1.7k
    Mercedes w204Dino

E nelose, ovaj coupe je dobar, ali moj budžet možda može podnijeti 2011. ili 2012. Godište

Hyundai i Kiapuxigadjurdja

Imaš neki model posebno koji bi izdvojio, vidim ovaj i30 performance, ali skupo brate mili :lol:
  • Droljo
    11.2k
    Honda Civic 10 generacija. 1.5 turbo, 182 hp. Coupe verzija. Mrvicu iznad budžeta ali ne buš pogrešil...
  • Dino
    3.1k

Jel pod sportski auto mislis da zgleda sportski ili zbog snage i performansa?
  • cron1ck
    1.7k

Pa više bi rekao zbog izgleda
  • Captain America
    19.3k
    Koristi li netko pa da preporuči stabilnu IPTV listu? Naravno, sport mi je jedini bitan.
  • KlasicZg
    561
    Lp. U utorak idem Pag-Zadar i iz Zadra u ZG na tekmu. Vracam se za Zadar u srijedu ujutro. Ako ima netko tko treba prijevoz nek se javi!
  • Jurki
    14.5k
    Bila bi grehota ne zapoceti dan ovom divnom pjesmom.. dobro jutro svima, pogotovo nasoj braci Slovacima.

• Jos-Optimus
    3.9k
    Ja sam ih koristio više, a jedina koja se pokazala apsolutno pouzdanom i da imaju hitno rješavanje mogućih problema je Nova iptv
  • BBBaranja
    2.9k
    Dobro jutro svima,osim onima koji su ispali iz europskih natjecanja :grin:
  • Ludovic IX
    7.7k
    ja uzeo neke "indijce" na godinu dana i ako gledam samo max sport, to je ok.. ali zato ostalo radi katastrofalno.. iako te indijce plačam 4 puta manje i radi max sport, vraćam se na novuiptv čim istekne ovo
  • Jos-Optimus
    3.9k
    sve isto kao i ja :)
  • Marley
    2.6k
    koliko dodje mjesecno? Stalno lajem da mi je pun kufer hvatanja losih strimova i da mooooram nesto pouzdano uzeti, pa nikako....
    Sinoc trazim Ajax... skoro cijelo prvo poluvrijeme je proslo dok nisam nasla. I onda mi prekine, taman pred one penale. Slom zivaca svaki put s tim linkovima.
  • Eduardo
    22.1k
    Ajde, tko treba preporuku za IPTV nek se javi u inbox. Bude vam čovjek pustio test na par dana pa se vi nakon toga odlučite hoćete uzeti ili ne. Inače, cijena je 7€ mjesečno.

Ja ga ne gledam previše, ali za ono vremena što sam ga koristio do sada radio je bez zamjerke. Uglavnom tamo gledam ono što nema na MAX TV-u, a to je F1, tenis i sl.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    ma ništa puno, mislim da sam bio uzeo za 20 eur 3 mjeseca
  • jedan u nizu
    10.8k
    Koliko jos sezona. T-com ima prava prijenosa?
    Tek za godinu mi istjece ugovorna obveza sa a1, a ako se tada prebacim na t-com, to znaci dvije godine ugovora s njima, a ako mi na pola prava budu na drugom pruzatelju usluga, poludit cu :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.