• tp1997
    2.3k
    https://www.index.hr/sport/clanak/sto-se-dogadja-s-orsicem-i-dinamom/2590748.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

Smatramo li Index vjerodostojnim ili ne je pitanje, ali ovdje se tvrdi da Dinamo nema nikakav interes da ga vrati.
  • Facke
    7.1k

I nema. Pa cemu? Ak sme na te pozicije vec popunjeni. Da dojde Orsic imas njega i jos dva leva krila koji oceju igrati. Tak da je ta prica bas bezveze. Cemu bi nam trebala tri leva krila?
  • OsamŠest
    6.4k
    Ako Spikica zeli Maccabi, moze trampa za Pierrota.E46

Ako Špikića želi Osijek, može trampa za Matkovića.
  • E46
    2k
    S njima ne želim imat posla, oni nam sigurno nece nikad htjet prodat Matkovica.
  • Marquis Manners
    93
    Iskreno se nadam da je ovak članak Indexa točan.
    Neka Oršić ode u Cipar npr bude prvi strijelac lige, pa onda možemo razmisliti.
    Pored Ademija i Ristovskog, ne treba nam i on još.
  • Nogo
    9.4k
    “Oršić ne igra puno u Turskoj i zbog toga je nezadovoljan, dok bi Dinamo vratio svoju legendu, pa makar i na posudbu", napisala je turska Taka Gazete. Međutim, iz izvora bliskih Dinamu doznajemo da je to "patka".

Dinamo na lijevom krilu već ima Arbera Hoxhu (25) i novopridošlog Marka Pjacu (29), a desno su Dario Špikić (25), odnedavno i Juan Cordoba (21), dok ta pozicija nije strana ni Lukasu Kačavendi (21).

/24.sata
  • NitkoBitan
    33.7k
    Oršić ne igra puno u Turskoj i zbog toga je nezadovoljanNogo

Onda ni ovdje ne bi bio zadovoljan.
  • Slush
    1.1k
    Hipotetski pricano.

Igrac ima 30 god. Igrac je bio u Dinamu. Igrac je na vrhunskoj razini. Igrac koji moze odabrati transfer u bilo koji klub u ligi petica. Igrac odbija sve upite i vraca se u Dinamo.

Zasto mi samo purger Dani Olmo pada na pamet od svih silnih legendi koie imamo?
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Ja se nadam da Kova vec lagano planira. Od ostalih ne ocekujem nista.
  • Marc
    741
    istina i meni se nekako Kova čini kao netko ko bi mogao najprije
  • Patak
    3.5k
    Za Kovu ili Olma ne znam, ali jedna legenda bi se mogla brzo vratiti u Dinamo, a to je Oršić.
  • dd29
    858
    Večernji list:
    Mislav Oršić ne dolazi u Dinamo! O senzacionalnom transferu nije bilo ni razgovora

Link je na 'Transferi - vijesti'
  • dzis
    1.3k
    Od povratnika najvise vjerujem u Olma za 6 god nakon isteka ugovora sa Barcom.

Ne sanjajte u “nasim “ povratnicima. Ostavit ce oni zadnji atom snage za Real,City ,Bayern itd
  • E46
    2k
    Na tvoju zalost a na moju veliku srecu ništa od povratka
  • Marcinko
    803
    Ne sanjajte u “nasim “ povratnicima. Ostavit ce oni zadnji atom snage za Real,City ,Bayern itddzis

Po čemu je Modrić koji je proveo kod nas 3 sezone, u Zagrebu ukupno živio oko 6 godina, više naš nego Realov gdje je proveo 12 godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.