• Droljo
    8.9k
    nego da penzioner uzima drugima minutazuE46

Kako se brzo od legende i naj boljeg ikada dolazi do ovog gore što ne želim ni napisati koliko mi se gadi! Smanjit fm i pojačat realnost. Živeli
  • E46
    714
    Nitko ne kaze da nije legenda, ti izvrces rijeci. Sta je krivo napisano u tome da je covjek penzioner? Trabzon ga otpise a nama je dobar? On trenutno ne bi mogo u hajduku igrat.
  • Droljo
    8.9k

Daj mi napiši koje ti reference imaš za odlučivanje tko je za penziju, tko za dinamo ili za tovare. Ili samo svoje mišljenje iskazuješ? Eto, mišljenje imam i ja...
  • E46
    714
    A sta je drugo forum nego iskazivanje svoga misljenja? Da se ne bi trebao mozda slozit s tvojim misljenjem da mi ti ne izvrces rijeci ili sta? Po MOM misljenju lik je za penziju ili za Sibenik, a i u Sibeniku ima nadolazece djece koja grizu.
  • immerwieder
    1.4k
    gledal sam uz ogradu, baš na njegovoj strani, u ožujku 2020, YUCL u Munchenu protiv Bayerna,
    i u momčadi u kojoj su bili Gvardiol, Franjić i Šutalo, bil je među najboljima na terenu,
    i baš sam sa sinom komentiral da dečko trena dobiti priliku,
    bilo ni interesantno znati zakaj nije
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Orša, kao što sam već rekao za opciju u špici ako nije skup.Droljo

Ovo je zanimljiva ideja, s jedne strane dobili bi igrača koji napada dubinu, i puno taktičkih varijanti tijekom same utakmice.

Karikiram, 70 min., na terenu su npr. Pjaca-Orša-Cordoba , pa mi daj Uremovića na širokom prostoru...
  • Droljo
    8.9k

Ma penzioner...
  • Mr Anderson
    8.7k
    Jurišić je bio odličan u juniorima, alj sjećam se već na prijelazu u seniore kad je igrao za B ekipu je imao velikih problema. U Rijeci isto loš je bio. Izgleda da mu je trebalo malo više vremena da se adaptira na seniorski nogomet, međutim u Osijeku je odličan i prošlu i ovu sezonu. Pošto je dečko rekao da sve što radi je s ciljem da se izbori za priliku u Dinamu, trebalo bi ga pažljivo pratiti.
  • Paggini
    26.2k
    Pošto je dečko rekao da sve što radi je s ciljem da se izbori za priliku u Dinamu, trebalo bi ga pažljivo pratiti.Mr Anderson

Tako je, još igra i na nama itekako deficitarnoj poziciji. Ne mislim da je trenutno rang onoga što mi zahtjevamo, ali ako ove sezone napravi skok (a cini mi se bi mogao), treba pratiti i odrzavati kontakt s managerom.
  • Mr Anderson
    8.7k

Pa da, i ako ga nemamo namjeru dovoditi ove sezone, nebi bilo loše diskretno šapnuti menadžeru ili njemu da ga se primijetilo i da ga se prati. Ako već nije.
  • Zagi
    8.5k
    Koji je Jurišićev konkretni problem adaptacije bio? Omalen rastom pa zbog toga slab u duelu?
  • Paggini
    26.2k
    I dodatno nepopularno misljenje mozda - Pasaliceva forma je ocajna, Miskoviceve lazi o multimilijunskim ponudama se pokazuju kao laži svima koji su vjerovali u njih, a Dinamo cijeloj Hrvatskoj izgleda kao novi stari prvak već sada.

Siguran sam da Pašalić u sebi pizdi što ga Mišković nije pustio u OVAKAV Dinamo, sad će mu i trener biti jebeni Đalović, treba to sve sada iskoristiti i dovesti ga za diskontnu cijenu, pa nek se bori sa Cordobom i Špikom za poziciju.
  • Jaro
    7.7k
    kog vraga ce nam igrac koji je do 23e godine zivota odigrao 2 mjeseca na top HNL razini, diskontna cijena ili ne. Spikic je space shuttle za njega.
  • Zagi
    8.5k
    Siguran sam da Pašalić u sebi pizdi što ga Mišković nije pustio u OVAKAV Dinamo, sad će mu i trener biti jebeni Đalović, treba to sve sada iskoristiti i dovesti ga za diskontnu cijenuPaggini

Nije loša ideja, za na zimu. Sada ima još kakvu- takvu cijenu ali u slobodnom padu.
  • Paggini
    26.2k
    vraga ce nam igrac koji je do 23e godine zivota odigrao 2 mjeseca na top HNL razini, diskontna cijena ili ne. Spikic je space shuttle za njega.Jaro

Još uvijek mislim da bi ovakav Pašalić za milju do milju i po bio dobar deal i da bi mogao napredovati u Dinamu. Zato kažem nepopularno misljenje.

Osobno sam itekako zadovoljan da Cordobu se forsira sto vise, a da Spika bude zamjena zadnjih 20ak minuta, ali Pasalic kao dodatna opcija za neku ok cijenu ne bi bilo lose.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions