S tom pretpostavkom na umu, ne ide mi u glavu kako nakon pobjede u 95. minuti uspiješ kao prvi dojam u sebi naći da si gledao negledljivu utakmicu i Baturina postaje igrač tranzicije kojeg ćemo tesko prodati za više od 15 milijuna ako tako nastavi.
100 drugačijih reakcija i dojmova mi je nekako navijački logično, razumljivo. Neke su mi bliže, neke dalje, ali nijedna od njih nije "ovo je negledljivo, a Baturina se ne razvija kako treba".
Nisi ti dužan udovoljavati mojoj znatiželji i imaš puno pravo na tu svoju, meni nedokučivu, "stoprvu" reakciju nakon tekme, samo ti pokušavam približiti zašto toliko iritiraš velik broj ljudi ovdje. — Neki tip
Naravno, tebe savršeno boli klinac koga ti iritiraš i zapravo smatram vrlo zanimljivim što pri svim napadima ili ismijavanjima ostaješ smiren. Meni je to malo robotski doduše pa sam prilično siguran da trolaš i dobro se pritom zabavljaš. — Neki tip
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.