• dzis
    1.7k
    Neka sad cvile kompleksasi.

Drugo poluvrijeme losije ali ide to na bolje. Zadovoljan sam.
  • hardek
    13.8k
    Jebote život daj se opustite i proslavite pobjedu
  • Navijač Dinama
    13k
    pa upravo je kolega kojeg si oznacio branio valjda jedini Špikića u zadnja 2 mjesec.
  • Georg Koch
    8.3k
    Srati po igraču jer si si u glavi složio priču da igra samo zato jer je senator ne bi trebalo biti okej. — Captain America

Pa realno igra jer je senator.
    Nitko ne kaze da je Rile ocajan, bar nisam upratio komentare tipa toga.
    Ali igra jer je senator, jer je lider i fajter.
    Ne igra jer je bolji igrac od RPG-a na poziciji RB-a, ili mislis da je?
    Necemo reci da je los, da je truba ili slicno.
    Ali Gabriel je trenutno koplje iznad, ne trenutno nego par mjeseci vec.
  • DinoLeonix
    2.1k

Apsolutno se slažem.
    To sam i pomislio u nekom trenutku. Koliko god ne volim Spikica imao sam osjećao da bi donio vise na terenu od Marka.
  • San Lorenzo
    24.8k
    Nejasan mi je poriv da nakon pobjede u zadnjoj sekundi se tu netko dođe obračunavati sa kolegama s foruma.
  • Navijač Dinama
    13k
    ali su kombinacija Rile-RPg puno bolja nego Ogiwara-RPG.
  • Daliban
    4.1k
    Negledljiva utakmica. Baturina ako ne napravi ozbiljan iskorak po pitanju pas igre profilirat će se kao čisto tranzicijski igrač i bit ćemo sretni ako dobijemo 15m za njega.
  • quizzy86
    200
    toooooooo, uff kako bitno je bilo dobit.. istina je da nije bilo bajno drugo poluvrijeme, al ajmo ljudi bit sretni s pobjedom i ne gledat joj u zube!
  • don
    22.7k
    Jebote život daj se opustite i proslavite pobjedu — hardek

potpis.

jel moguće da poslije ovakve pobjede i ovakvog otvaranja sezone nađete razlog za srati? Od kud vam želudac jebote, proslavite pobjedu i uživajte u gušenju tovara, mađara i lokalpatriota večeras.
  • cibona
    8.5k
    Puno veću zaslugu za pobjednički gol pripisao bih RPG-u i Špikiću
  • Captain America
    20.4k
    Ali Gabriel je trenutno koplje iznad, ne trenutno nego par mjeseci vec. — Georg Koch

Bolja je kombinacija RPG i Rile nego Ogiwara i Rile. Zato i igraju obojica. Ako Oliveras bude pojačanje, ne sumnjam da će RPG biti prva opcija desno.
  • Vratite nam Istok
    672
    Čavlina jazavče mali, nisi ti za Dinamo. — Sljeme

Molim te, objasni ovu izjavu.
  • cibona
    8.5k
    ali su kombinacija Rile-RPg puno bolja nego Ogiwara-RPG. — Navijač Dinama

A kako to znaš? Vidio si Ogiwaru i RPG-a zajedno na djelu ili to tek tako govoriš da imaš što napisati?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.