• skener
    9.7k
    Samo kratka info za dezurne pljuvace
    Predsjednik je u vukovaru zapalio svijecu koja ima grb sa sahovnicom
  • Bosskovitz
    21.5k
    Samo kratka info za dezurne pljuvace — skener

Pusti ih na miru. Idioti koji misle da postoji neka antihrvatska zavjera koja želi maknuti šahovnicu iz Dinama preglupi su da bi uopće percipirali to kaj pišeš, a svima drugima je posjet predsjednika Dinama Vukovaru i paljenje lampiona na spomeniku žrtvama nešto sasvim normalno i ni malo šokantno.
  • tbrzica
    21
    Meni osobno se sviđa treći dres i stilizirani font koji se koristi za slovo d. Planiram naručiti tri komada za svoje juniore
  • Borovljanin
    952
    Jučer vidio Mohu i Perkovića u gradu. Perković normalno hoda samo ima nekakav steznik na lijevom koljenu.
  • San Lorenzo
    24.8k
    Jučer vidio Mohu i Perkovića u gradu. Perković normalno hoda samo ima nekakav steznik na lijevom koljenu — Borovljanin

Poznavajući Mohine defenzivne kapacitete, čudim se da mu Perković nije pobjegao.
  • NORTE
    27.9k
    Jučer vidio Mohu i Perkovića u gradu. Perković normalno hoda samo ima nekakav steznik na lijevom koljenu. — Borovljanin
    Vidio sam ih i ja i Perković šepa s poptuno omotanom lijevom nogom, on je van nogometa na duže vrijeme.
    Zato je i doveden ovaj iz Rome.
  • Eduardo
    31k
    Jučer vidio Mohu i Perkovića u gradu. Perković normalno hoda samo ima nekakav steznik na lijevom koljenu. — Borovljanin

Vidio sam ih i ja i Perković šepa s poptuno omotanom lijevom nogom, on je van nogometa na duže vrijeme. — NORTE

Usuglasite se pa da znamo pravu istinu.
  • nemapredaje
    6.9k

Jbg. trebamo treće mišljenje
  • don
    22.7k
    jučer sam vidio Perkovića i Moha ga gura na kolicima
  • criticus
    9.6k
    Nadam se da dogodine startamo prije playoffa u LP. Ovo je preduga stanka između utakmica. Svu san zonu proša i još nisan dočeka.
  • NORTE
    27.9k
    Usuglasite se pa da znamo pravu istinu. — Eduardo
    Kao što sam napisao, Perković šepa tj. teže hoda zbog tih bandaža, ima neku "podlogu" na stopalu tj. oko zgloba i omotano koljeno.
    Nema za njega nogometa neko vrijeme.
  • Ludovic IX
    12.8k
    jel to tomo brzica glavom i tipkovnicom ili samo neki njegov klon ili obožavatelj sa sportneta?
  • tbrzica
    21
    Ne znam kako bi reagirao ali evo počašćen sam što me se netko sjeća još iz dana dok sam doprinosio tom forumu. Probat ću i ovdje sudjelovati koliko god mi to slobodno vrijeme dopušta
  • Salva
    3.1k
    Tbrzica, Adrian Calello dinamove Sportnet teme
  • Zagi
    19.2k
    Svi smo mi Tbrzica i lux angelus.
    Osim Lynxa. Samo @Lynx17 je Lynx.
    I njegova dupa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.