• Crni86
    7.3k
    naravno, ali kako je vec receno ne treba ocekivat od decka cuda, treba mu dati vremena i mira. A ne ocekivat da je to novi olmo samo na lijevom beku kojeg cemo forsirati makar nam i rezultat patio.

Ne bi ni ja volio da primimo uopce gol u vaznim tekmama, samo je nerealno gurnut decka bez i jednog seniorskog nastupa u vatru u najjacim tekmama i ocekivat da nece napravit gresku. A mi si to ne mozemo dopustiti ako nemamo dobru situaciju u ligi (nekoliko bodova orednosti). Znamo svi sta bi se dogodilo da njegova greska rijesi npr derbi s hajdukom. Pojeli bi ga svi od navijaca do novinara.

Olivares ce vjerojatno igrat ali jace tekme ce tu poziciju vrlo vjv igrati rpg. I ja ga zato vidim kao rotacijskog igraca, nije za udarnih 11, ali ce dobit puno prilika od prve minute i kroz zamjene jer cemo igrat na tri kolosijeka i bit ce jako puno utakmica te ce on tu imati jako puno prilika da pokaze svoje ivalitete. Pitanje je samo onda koja je ukoga ogiware. Vidjet cemo sve jako brzo
  • Jurki
    14.5k
    Ovo moze i u nepopularna misljenja.. ali kaj je to savez dao nogometu i klubovima? Onih par terena.. pfff big deal.
    Jebe mi se za to otkud bude repka uzimala igrace.. ne veli se bezveze kako si sijao, tako ces i žeti.
    Ugasili su druge momcadi, licencu dobivaju tereni na kojima je opasno saditi krumpire, a kamoli igrati nogomet.

Dinamo je nogometni klub i firma koja mora iskljucivo gledati svoj interes.. a ne da kupi svakog jebenog panja iz hnla jer je to, eto u interesu Hrvatskog nogometa.
  • Samurai
    124
    jednim dijelom se slažem..ali i bas i ne…trebamo i mi HNS koliko i oni nas..jbg tak je Kak je.
    Vise oni nas nego mi njih..al jbg pumpanje cijena se najviše postizalo kad su igrali za repku..sad Kak će bit u novije vrijeme ćemo vidjet..vjerujem da je to jedan od razloga da nisu prodali sucica..jer sam čuo da je decko htio ići..pa da ćemo s repkom dobit još koju milju vise..u dublje stvari nebi ulazio oko hns- i Dinama..jer očito je da jedno drugom trebamo..nećemo mi ni stadion dobit bez njihove podrške Itd Itd..
  • Samurai
    124
    od toga su svi igrali lijevo..u zadnjih 6 mj
    Sto u natjecateljskim sto u pripremnim..a najmanje stopera
    Mauro ima vise tekmi na beku nego na stoperu
  • Jurki
    14.5k
    i kaj to znaci da smo se trebali dati ucijeniti Miskovicu, Šikiću za Šotičeka, da taj Šoticek nateze cijeli klub za nos?
    Trebali smo iskrcati 5 milja za Belju i Frigana? Ove godine za Pasalica tolko?
    Sutra se mozda Matkovic ne mogel prodati za kamion eura.. i kaj bi trebali mi iskrcati 10 milja kaj bu neko zadovoljan?

To smo radili do sad.. zato smo i imali prije 3 mjeseca 58 igraca pod ugovorom.

Dosadasnji model po kojem smo prekrcavali svlacionicu je dugorocno neodrziv i sigurno vodi klub u bankrot prije ili kasnije.
    Dobro je sportski direktor rekel..
    da ce hnl klubovi morati na odvikavanje od Dinamove sise.. i da sve kaj bu Dinamu trebalo (kvaliteta, a ne kvantiteta) ... se bu ili naslo doma po normalnoj cijeni ili vani.
  • NB86
    15.4k

Mauro je ocito na transfer listi, i nije prirodno lijevi bek niti je dovoljno dobar na toj poziciji za dinamo. Mi od lijevih bekova imamo samo ogiwaru, sve ostalo je krpanje igracima kojima to nije prirodna pozicija
  • Zagi
    9k
    U školi imamo samo dvije pozicije koje nisu popunjene elitnim talentima.
    Lijevi bek i desno krilo.
    Cordoba i Olivares imaju savršenog smisla, Marić gleda dugoročno.
    Ne zauzimaju oni mjesto nikome.
  • Samurai
    124
    di sam ja to rekao?
  • Jurki
    14.5k
    nisi to rekel, ali znas kak stvari funkcioniraju kod nas.. moze se cisto lako desiti.. u biti se to desava da se nasi igraci ne zovu u repku (Misic nikad nije dobil poziv, Jakic tek kad je bil prodan van).. jer eto Dinamo ne radi u interesu naseg nogometa..

Istina, ovo kaj sam napisal spada u sferu znanstvene fantastike.. al u Hrvatskoj je sve moguce.
  • blue heart 72
    2.1k
    Potencijalno pojačanje Kevin Carlos zabio Young Boysima nakon 5 minuta
  • blue heart 72
    2.1k
    da bi reč rekel, stvarno je vrijedan te love koju Yverdon traži. Ja bi ga bez razmišljanja uzeo za drugog napadača (dok se još može)
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    A na zalost on nikad nije ni bio u planovima naseg sportskog sektora kako je @dedavec rekao. Odlican igrac , but ce zanimljivi koga ce se dovesti sad kad je Petko produzio i Da li su se planovi promijenili nakon produzenja
  • skener
    1.5k
    Koliko god smo svi zadovoljni radom sportskog direktora toliko me je doktor razocarao
    Jebes prijelazni rok kad nitko ne padne na ljecnickom
  • Zvonkec
    152
    Zazivaš onu našmrkanu prikazu tolko o drobljenju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions