• Jurki
    18.5k
    i kaj to znaci da smo se trebali dati ucijeniti Miskovicu, Šikiću za Šotičeka, da taj Šoticek nateze cijeli klub za nos?
    Trebali smo iskrcati 5 milja za Belju i Frigana? Ove godine za Pasalica tolko?
    Sutra se mozda Matkovic ne mogel prodati za kamion eura.. i kaj bi trebali mi iskrcati 10 milja kaj bu neko zadovoljan?

To smo radili do sad.. zato smo i imali prije 3 mjeseca 58 igraca pod ugovorom.

Dosadasnji model po kojem smo prekrcavali svlacionicu je dugorocno neodrziv i sigurno vodi klub u bankrot prije ili kasnije.
    Dobro je sportski direktor rekel..
    da ce hnl klubovi morati na odvikavanje od Dinamove sise.. i da sve kaj bu Dinamu trebalo (kvaliteta, a ne kvantiteta) ... se bu ili naslo doma po normalnoj cijeni ili vani.
  • NB86
    16.9k

Mauro je ocito na transfer listi, i nije prirodno lijevi bek niti je dovoljno dobar na toj poziciji za dinamo. Mi od lijevih bekova imamo samo ogiwaru, sve ostalo je krpanje igracima kojima to nije prirodna pozicija
  • Zagi
    10.7k
    U školi imamo samo dvije pozicije koje nisu popunjene elitnim talentima.
    Lijevi bek i desno krilo.
    Cordoba i Olivares imaju savršenog smisla, Marić gleda dugoročno.
    Ne zauzimaju oni mjesto nikome.
  • Samurai
    124
    di sam ja to rekao?
  • Jurki
    18.5k
    nisi to rekel, ali znas kak stvari funkcioniraju kod nas.. moze se cisto lako desiti.. u biti se to desava da se nasi igraci ne zovu u repku (Misic nikad nije dobil poziv, Jakic tek kad je bil prodan van).. jer eto Dinamo ne radi u interesu naseg nogometa..

Istina, ovo kaj sam napisal spada u sferu znanstvene fantastike.. al u Hrvatskoj je sve moguce.
  • blue heart 72
    2.4k
    Potencijalno pojačanje Kevin Carlos zabio Young Boysima nakon 5 minuta
  • blue heart 72
    2.4k
    da bi reč rekel, stvarno je vrijedan te love koju Yverdon traži. Ja bi ga bez razmišljanja uzeo za drugog napadača (dok se još može)
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    A na zalost on nikad nije ni bio u planovima naseg sportskog sektora kako je @dedavec rekao. Odlican igrac , but ce zanimljivi koga ce se dovesti sad kad je Petko produzio i Da li su se planovi promijenili nakon produzenja
  • skener
    5.2k
    Koliko god smo svi zadovoljni radom sportskog direktora toliko me je doktor razocarao
    Jebes prijelazni rok kad nitko ne padne na ljecnickom
  • Zvonkec
    264
    Zazivaš onu našmrkanu prikazu tolko o drobljenju
  • Bosskovitz
    17.7k
    Jbg ne tako davno neko je to znao forsat na svoj način..Samurai

To su bila vremena, zar ne? Kako smo onda prodavali, jao... :)
  • Samurai
    124
    volio il ne volio dotičnog..imao je crtu za to..dal bijelog il znanja..ili oboje..jbg
  • Daliban
    4.1k
    Dinamo uvijek treba pronaći razuman balans između forsiranja domaćih mladića kada je god to moguće i dovođenja stranaca koji su financijski pristupačniji. Lako je reći da Dinamo treba gledati samo sebe, ali to prosto nije istina. Kao hrvatski klub moramo u fokusu imati razvijanje domačih reprezentativnih talenata te uvijek moramo posjedovati snažnu domaću jezgru. Dinamo je Dinamo, ali istovremeno moram priznati da me nekakav Dinamo ispunjen strancima, oprečan svome identitetu, ne bi previše zanimao. Općenito ne volim takve klubove.

S druge strane, domaći talenti će većinom morati dolaziti iz naše škole. Više ne uživamo privilegiju skupljanja talenata širom države, dostupno nam je jedino kada neki talent iskoči mimo velike četvorke. Eventualno se i dalje možemo dogovoriti s Rijekom, uz plaćanje premiuma. Slično kao i s Loksom, ali na višoj razini. Ostali hrvatski klubovi također nisu primorani prodavati u Dinamo, a mladi igrači razvojni put mogu pronaći preko ostalih klubova velike četvorke te zatim transfera u Nizozemsku, Belgiju, Portugal, Austriju ili periferne klubove liga petice.

Kada neki talent iskoči mimo velike četvorke, trebat ćemo pravovremeno reagirati ako ga želimo u svojim redovima. Kao što se priča o onom malom iz Šibenika sada, meni je na toj utakmici i Jagušić iz Slavena odigrao jako dobro po ulasku. Takve klince treba ispratiti kroz ovu sezonu i onda donijeti odluku prije nego što pređu u nekog od konkurenata.
  • Dr Hofmann
    3.4k
    Frende, jel ti stvarno jebenog Mamića zazivaš...Pa jel potrebno uopće išta komentirat? Taj govnar je imao sreće što je za hrvatske igrače ukinuta kvota za strance i što je bila reforma Lige Prvaka, njegove prodaje su ,,faca s placa" shema. Ma zašto se uopće lovim na ovo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.