• badjibadara
    4.4k
    Ali smrdljivi index, jedva su čekali da ga skinu sa platne liste, a u najnižem platnom rangu:

Roma se ovog ljeta htjela riješiti Oliverasa, koji je stigao 2020. iz Barcelone za 130.000 eura. Imao je ugovor do ljeta 2026., nije bio u planovima za prvu momčad i Rimljani su jedva čekali da ga skinu s platne liste. U tome su i uspjeli, barem tijekom posudbe, jer će u tom periodu Dinamo pokrivati Oliverasovu plaću.
  • Jaro
    8.8k
    kako je Zeko rekao, ovisno o rezultatu playoffa ce se slagati financijska struktura za dalje. Rekao bih da Sucic/Baturina ovise o tome rezuktatu.
  • Georginho
    134

Zato Sučića ni nisam stavio u svoju jednadžbu. A Baturina mora ostati još ovu sezonu.
  • hardek
    3.8k
    Uopće nemam potrebu za pametovanjem ovih dana na ovoj temi. To dovoljno govori o poslu kojeg je Marić odradio. Kapa dole za sada, bez greške.
  • E46
    1.1k
    Ja bi samo želio i tiha patnja mi je da se dovede ovaj Kevin Carlos, dugo nisam gledao takvog napadaca takvu zvijer, jebo ti 100 banovih Ivanovica jedan Carlos, a utjesni igrac moze i Pierrot haha
  • Orc123
    10.1k
    Dobro je to kaj igraci dolaze s vecinom istog govornog podrucja.... Tu su nasi Francuzi ko domaci vec, Ktc odlicno prica Spanjolski, Torrente se jako lijepo vec prilagodio i ono sto sam uspio cuti od ljudi je da je iznimno pozitivan lik, da upija ko spuzva, ne leti u nebesima nego cvrsto stoji na zemlji i prihvaca sugestije. Sad se vec lijepo priviknuo na sve i bit ce od velike pomoci u adaptaciji Cordobe uz Ktc-a. Eto, ako i Oliveras stigne bit ce mu puno lakse se adaptirati na momcad. Od stranaca Hoxha kuzi sve na Hrvatskom, Mmae prica engleski i francuski, Ogi se odlicno prilagodio.....opcenito mislim da Ogi zasluzuje vise prilike da pokaze sto moze a ima ogromne rezerve.
  • E46
    1.1k
    Lijepo sam naglasio pravog lijevog beka znaci Gvardiol je igrao tu poziciju ali nije lijevi bek. Bas primarno lijevi bek nije bolji bio od Ibaneza do sada i to je moje misljenje.
  • Ludovic IX
    7.7k
    Leovac je bio bolji bek od ibaneza barem duplo.
  • Mr Anderson
    9.9k

Doslovno je jedan Leovac u svom primeu Maldini i za Ogiwaru i Ibaneza.
  • badjibadara
    4.4k
    Lucho je pri dolasku u europu predstavljan kao krilo, tek su ga kasnije prekomandovali na beka. Toliko o “pravom” beku.
  • Izet Hajrović
    3.5k
    Još uvijek imamo opciju koju je Marić često spominjao u svojim izlaganjima - kapitalci koji na kraju prijelaznog roka ostanu bez boljih opcija od Dinama, primjer RPG. Kod nas ionako prijelazni rok traje nešto duže nego u ostatku Europe tako da ćemo imati nekoliko dana vremena "upecati" nekog kapitalca na poziciji špice. Očito se gleda u tom smjeru da se dovede napadač bolji od Brodića.
  • dinamo vitez
    559
    Mislim da nije zanemariva činjenica ni to što su manje više svi igrači koje smo doveli stvarno htjeli biti ovdje.

O Pjaci ne treba govoriti, Mmaee i Torrente su bili slobodni igrači i sigurno su imali puno opcija a odlučili su se za nas, Cordoba je navodno imao ponude iz Grčke i drugih zemalja ali je htio samo u Dinamo, a i za Oliverasa je u onom početnom Romanovom tweetu od 31.7. navedeno da želi isključivo u Dinamo.
  • Laugreano
    3k
    Ma sarkazam, jer sam stalno govorio ovima koji su pljuvali po maricu, da budu strpljivi do polovice 8.mj . Ja sam prezadovoljan prijelazni rokom.
  • Nogo
    4.9k

Evo malo Oliverasa dok čekamo :starstruck:
  • Orc123
    10.1k
    vidi se da je ofenzivan bek, veliki potencijal kojeg treba izbrusiti. Sa loptom je na Ti, jak na njoj, nogometna inteligencija na visokom nivou. Ima sve kvalitete da se moze raditi s njim, posebice na defenzivi gdje ce sigurno biti najtanji ali mozda i ne ...treba ga vidjeti...zalog za buducnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions