• Droljo
    8.9k

I homologacija pa je spreman.
  • E46
    714
    Trampu neku za Spikica, doslovno bilo koga iz top 7 liga kao zamjenu je bolje od Spikica. Ako ne ide tako neka ostane
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Ja se iskreno nadam da je Cordoba raj koji je zamjena za Špikica a cekamo nekog tipa rpg na krilu Kao prvu opciju interesantno je da je i zajec izjavio da idemo po napadaca Ali jos uvijek niti jedno jedino ime nije izaslo u javnost. Svaka cast , a kako je broda vec odavno otisao i Malo se razvuko ,da nece neki cordobin zemljak ili crni brazilac skoknut do maksimira,dok se gazde rastale:joke:
  • Droljo
    8.9k
    Ajmo mi prvo vidjeti cordobu na djelu. Možda je on novi 'rpg' (kojeg toliko hvalimo da će sigurno usrat nešto u playoffu). 171 visine mora bit brz ko metak. Igrao je po oranicama u Kolumbiji tak da niti tu ne vidim problem. Jebiga, gurate dečka na klupu bez da je jedan trening odradio...
  • Mihaljević
    10.2k
    Želim Cordobu u prvih 11 već protiv Šibenika i Gorice, tako igrači dobiju kontinuitet i privikavanje, neće se priviknuti ako ćemo čekati kao prošle sezone sa igračima.
  • Crni86
    4.6k
    Za to moras imat dobar prethodni rezultat i da pritisak nije velik.

Prosle godine smo konstantno bili u zaostatku i uz jako velik pritisak bilo je tesko staviti nove igrace jer bi ukoliko rezultat pode po krivu oni bili glavni krivci i automatski ih gubis.

Trennutno izgledamo jako dobro, nema pritiska i vjerujem da ce cordoba dobit vec minute protiv sibenika (barem pola sata)
  • mali M
    5.7k
    Možda je on novi 'rpg' (kojeg toliko hvalimo da će sigurno usrat nešto u playoffu)Droljo

Nećemo ni Kevinu nikad zaboraviti Šahtjar!!! :lol:
  • Maximo
    539
    Gledao jučer Pašalića protiv švedskih ribara...hvala ne treba ipak :D
  • E46
    714
    Glupo je rec da su igrači Elfsborga ribari..
  • Bratić
    26
    Edit: slika je onaj meme Pabla Escobara kad je sam u kući, ali očito nisam dovoljno pismen da bi ju znao objavit ovdje

Kako bi bilo močno da Dinamo objavi ovu sliku i napiše nešto tipa "Dinamovi navijači dok čekaju vijesti o Cordobi" :D
  • Sajla
    5.8k
    ovak nešto?
    [img]http://8zq4p8.jpg
  • Bratić
    26

Bože interneta :D
  • Maximo
    539

A istina da...htio sam samo reć da je imo par poluprilika i loše ih odradio...
  • plavadesetka
    41

Još jedno desno krilo?

Mislim da je to to što se tiče desnih krila. Pjaca će po potrebi igrati desno, a tu je i Kačavenda.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Mislim da je to to što se tiče desnih krila. Pjaca će po potrebi igrati desno, a tu je i Kačavenda.plavadesetka

Ma sprdao sam se, jer nakon što smo doveli Cordobu lik piše da treba dovesti još jedno desno krilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions