• Daliban
    4.1k

Ovisi o smjeru presinga suparnika, otvaraju se različite linije dodavanja. Osobno bih ponekad volio vidjeti takve inverzije stopera da otvorimo nove linije kada igramo s po jednim stoperom na svaku nogu.
  • puxigadjurdja
    2.3k
    Danas krenuti s 352 ili 433?
  • Droljo
    14.5k
    352
    Kad već deremo duge lopte gore onda ovako probat. Možda pjacu i franjića zamjeniti iako bih odmorio pjacu koju tekmu jer je u padu.
    Screenshot-20250410-074946-2.png
    Zamjene logične, franjić-pjaca, jedan od napadača-petko, kača u vezu i sl. Nikak nas neće pa zašto ne.
  • Izet Hajrović
    4.8k
    fali ti Stojke, bez njega ne bih započeo niti jednu utakmicu. Njega na poziciju Sučića ili Baturine. Mislim da se trebamo okrenuti takvoj nekoj formaciji s 2 napadača i 3 stopera jer imamo samo jedno kvalitetno krilo, Pjacu, a on može i špicu odigrati ako treba. To vrijedi i za sljedeću sezonu, teško je pronaći jeftino, a dobro krilo.
  • Droljo
    14.5k

Pa ok. Ima mjesta, treba i mijenjati. Bati i stojke po poluvrijeme pa starta ko više napravi. Al bit je stat iza da ne primimo 2 komada u prvih pola sata :snicker: i derat duge gore pa šta bude.
    Edit: stojke u prvoj pa nek trči a bati zadnjih pola sata da neki k napravi dok su ovi umorni i nabije statistiku za prodaju. O svemu sam mislio :roll:
    Čak su i dresovi u castore.de bojama
    Mislim da se trebamo okrenuti takvoj nekoj formaciji s 2 napadačaIzet Hajrović

Točno to. Imamo 3 od 5 najboljih špica u ligi i ne koristimo to dovoljno.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.