• Zagreb1992
    1.9k

Je ..svi se trgaju kako bi kupili Štefulja, Bočkaja i Mohu ...
  • scooniepenn
    3.7k

Moharrami je standardni reprezentativac Irana, s vrlo pristojnim stazem u klubu ranga Dinama. Ni po cemu se ne moze usporediti s Bockajem, a usporedba sa Stefuljem je po meni uvreda za vrijednog i postenog Perzijanca.
  • Krizy
    50.6k
    Como je odbijen za SucicaCrni86

Sad kad je objavio neko iz medija mogu potvrditi da je točno, prije nisam htio. Sucic u Como 8 plus 2 miljeMiro Vugrinec

Miro još uvijek čeka na aerodromu s Perinim stvarima :razz:
  • Nogo
    4.9k
    Screenshot-20240808-120556-Instagram.jpg

Cordoba vježba i ojačava muskulaturu prije pregleda kod dr.Smodeka.
    Zna se šta jedino može spriječiti potpis :razz:
  • LaznjakProsineckog
    819
    Ja mislim da je ovo najbolji prijelazni rok unazad 8 godina. Napadač još, lijevi bek Ogiwara i Mauro, možda tamo eventualno jedan igrač i to je to.
  • Veljko
    68
    Još jedno desno krilo, lijevi bek i napadac, i sve pet
  • Maximo
    684

Složio bi se da...još od onog roka kad su došli Orša i ekipa...samo da odigramo kako spada playoff...i LP je tu
  • skener
    1.5k

to je to. cordoba jos nije proveo 24 sata u zagrebu vec se trazi novo krilo.
    naravno treba i bek i napadac.

danas da potpisu svi navedeni vec za par dana bi krenula prica da treba neki vezni, mozda i stoper, a dobro bi dosao i desni bek
  • Dzoni
    957

Za Mohu cak i mislim da ga moze netko kupit iz Irana ili Emirata, ali ove druge nema teorije da itko plati + da placu koja ce zadovoljiti te nabrojane.
  • Veljko
    68
    ma treba jos jednog na krilu i u napadu i lijevom beku
  • Bosskovitz
    14k
    Još jedno desno krilo, lijevi bek i napadac, i sve petVeljko

Prema Zekinom intervjuu, tako će i biti.
  • Kaktus Car
    878
    Još jedno desno krilo, lijevi bek i napadac, i sve petVeljko

Koja bi bila svrha još jednog krila? Treba lijevi bek jer trener opet ne vjeruje trenutnom nominalno prvom lijevom beku i rotacijski napadač. Ne treba opet gomilati igrače.
  • Blue Label
    24

Ogi ne može biti prva opcija na lijevom beku nikako zbog slabijih def karakteristika, to bi bilo samoubojstvo u europskim utakmicama.

U HNL-u će vjerujem dobivat minute od početka kad krene ritam Europa/HNL.
  • Daliban
    4.1k
    Spominjalo se Mohu, da nije bilo ove ozljede vjerujem da bismo njega lako prodali i to za fine novce. Vjerojatno bismo natukli cijenu na konto interesa iz SA i Rusije. Ne bi me začudilo da smo uzeli nekoliko milijuna na njemu. Vidjet ćemo kakav će interes biti kada se vrati. Moha je dobar bek stvarno odličnih fizikalija i sigurno bi bio otvoren tim bogatim perifernim ligama.
  • LaznjakProsineckog
    819
    Navodno došla ponuda za Baturinu iz Liverpoola, koliko je vjerovati neznam

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions