• blue heart 72
    2.1k
    Satriano???
    Ima li nekaj u tome?
  • Crni86
    7.3k
    Ak vec trazimo trecu spicu, mogli smo mi baku vratit doma. Veliki gospodin i mislim da bi mu bila cast biti i 5. spica dinama ako treba. A uvijek je svojim igrama pokazao da moze biti koristan u rotaciji.
  • Veljko
    68
    Samo ne satriano…
  • FrenchMontana
    777
    tocno to, jedan takav zahvalan radnik ko treci napadac bi nam sjeo ko budali samar. Steta da se nije kod nas vratio, bila bi to dobra prica.
  • NitkoBitan
    22k
    Iz jedne Dinamove facebook grupe, a sad koliko je pouzdano...

"Martin Satriano (23) napadač koji je prošle godine trebao doći u Dinamo nakon što su klubovi sve dogovorili, ali na kraju je sam igrač odbio doći u HNL.

Sada se priča okrenula i Dinamo i Satriano su u naprednim pregovorima, a Inter ga je spreman pustiti na posudbu uz pravo otkupa.

Satriano ima nastupe i za reprezentaciju Urugvaja.
    Prošle sezone proveo je u francuskoj u ekipi Brest gdje je zabio 4 gola i upisao 4 asistencije."
  • Nogo
    4.8k
    Martin Satriano se prošle godine povezao s nama i sada bi kao opet došao jer je posudba + otkup. Neovisno o njemu ja bi išao po Miereza makar došao k nama na zimu/sljedeće ljeto.
  • marcio amoroso
    39k
    Andrić je dobar dečko, ali nije bio igrač za Dinamo nikada. Posebno nije igrač za Dinamo nakon sezone u Francuskoj u kojoj ima ukupno 160 minuta.

Ja prema njemu i njegovom odnosu prema našem dresu imam baš respekt, ali to ne umanjuje činjenicu da nije igrač za Dinamo.
  • Orc123
    10k
    uff Satriana gledao u Brestu....slican Mierezu...i kad ne zabije uvijek ga je pun teren....mlad i potentan...za nas bi bio top ali bas top izbor! Posudba plus otkup top!
  • Daliban
    4.1k
    Podržavam takvu posudbu. Tu tek toliko da popuni roster kao treći napadač, a s novcima od LP možemo po još jedno desno krilo i stopera ako naletimo na neku ekstra kvalitetu.
  • marcio amoroso
    39k

Igrač Intera koji je prošlu sezonu bio standardan u Ligue 1 će doći u Dinamo da bude treći napadač? Pa pročitaš li ti post prije nego ideš na post comment?
  • Daliban
    4.1k
    Igrač Intera koji je prošlu sezonu bio standardan u Ligue 1 će doći u Dinamo da bude treći napadač? Pa pročitaš li ti post prije nego ideš na post comment? Pa taj dečko može biti treći napadač u jednom Interu, šta vam je.marcio amoroso

Kog boli briga odakle je, ako nam ga posude završit će kao treći napadač htio - ne htio.
  • Marquis Manners
    93
    Ima li kakvih novosti u vezi Cordobe?
  • Veljko
    68
    bolja opcija je mierez, kakav satriano
  • Plava stijena
    317
    Sandro Perković je večeras pričao da je to riješeno i očekuju ga ovaj tjedan na liječničkom.
  • NitkoBitan
    22k
    Dinamo dovodi napadaca koji bi mogao preuzet ulogu Petkovica, ali ce za sad bit druga opcija. Kakav treci napadac... to nam je Kulenovic.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions