• NitkoBitan
    29.1k
    Iz jedne Dinamove facebook grupe, a sad koliko je pouzdano...

"Martin Satriano (23) napadač koji je prošle godine trebao doći u Dinamo nakon što su klubovi sve dogovorili, ali na kraju je sam igrač odbio doći u HNL.

Sada se priča okrenula i Dinamo i Satriano su u naprednim pregovorima, a Inter ga je spreman pustiti na posudbu uz pravo otkupa.

Satriano ima nastupe i za reprezentaciju Urugvaja.
    Prošle sezone proveo je u francuskoj u ekipi Brest gdje je zabio 4 gola i upisao 4 asistencije."
  • Nogo
    8.4k
    Martin Satriano se prošle godine povezao s nama i sada bi kao opet došao jer je posudba + otkup. Neovisno o njemu ja bi išao po Miereza makar došao k nama na zimu/sljedeće ljeto.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Andrić je dobar dečko, ali nije bio igrač za Dinamo nikada. Posebno nije igrač za Dinamo nakon sezone u Francuskoj u kojoj ima ukupno 160 minuta.

Ja prema njemu i njegovom odnosu prema našem dresu imam baš respekt, ali to ne umanjuje činjenicu da nije igrač za Dinamo.
  • Orc123
    12.6k
    uff Satriana gledao u Brestu....slican Mierezu...i kad ne zabije uvijek ga je pun teren....mlad i potentan...za nas bi bio top ali bas top izbor! Posudba plus otkup top!
  • Daliban
    4.1k
    Podržavam takvu posudbu. Tu tek toliko da popuni roster kao treći napadač, a s novcima od LP možemo po još jedno desno krilo i stopera ako naletimo na neku ekstra kvalitetu.
  • marcio amoroso
    43.5k

Igrač Intera koji je prošlu sezonu bio standardan u Ligue 1 će doći u Dinamo da bude treći napadač? Pa pročitaš li ti post prije nego ideš na post comment?
  • Daliban
    4.1k
    Igrač Intera koji je prošlu sezonu bio standardan u Ligue 1 će doći u Dinamo da bude treći napadač? Pa pročitaš li ti post prije nego ideš na post comment? Pa taj dečko može biti treći napadač u jednom Interu, šta vam je.marcio amoroso

Kog boli briga odakle je, ako nam ga posude završit će kao treći napadač htio - ne htio.
  • Marquis Manners
    93
    Ima li kakvih novosti u vezi Cordobe?
  • Veljko
    68
    bolja opcija je mierez, kakav satriano
  • Plava stijena
    509
    Sandro Perković je večeras pričao da je to riješeno i očekuju ga ovaj tjedan na liječničkom.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Dinamo dovodi napadaca koji bi mogao preuzet ulogu Petkovica, ali ce za sad bit druga opcija. Kakav treci napadac... to nam je Kulenovic.
  • Veljko
    68
    Ako je istina da je delegacija osijeka bila u ZG, onda sam uvjeren da se ide po Miereza uskoro - mozda neka razmjena igraca
  • Sbkbbb
    395
    Gledao danas Mitdjyland sasvim slucajno, Buksa u napadu sto ga se povezivalo sa nama, strasno koji igrac, steta sta smo ga propustili
  • Dinaminjo
    1.5k
    nismo ga propustili ako su ovi vise platili
  • Laugreano
    4.5k
    Imao je i Emreli u 22 utakmice 18 golova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.