Kad zele ic na more. Tovari po portalima se sprdaju s njima da nisu htjeli s njima dignit glas prosle sezone pa nek sad gucaju govna jer prosle sezone iz VAR leaksa nije izaslo nista osim da suci psuju tijekom utakmice.. :blush: — Efes Pilsen
Gadljivo je što tovari krivicu za pokradenost prebacuju na Slaven, ali šta očekivati od njih - kad su oni bili krivi za išta? — Paggini
Zamisli, Hrvoje, digneš ogroman kredit, kreneš raditi kući iz temelja, radnici su svaki dan na"baušteli", cijela obitelj se posvetila tom cilju kojeg si odlučio ostvariti. I nakon 5-6 godina izgradnje, troška, umora, živaca, znoja, ti kažeš, "ovo je dobro, imam sve, samo mi još fali kuća. " — Tongo Doumbia
bili na bar 1 od 3 tekme (Levadia,Šibenik,Zira)
- aktivni su član NKOS — DrawTube
E u tom slučaju dolazi do preokreta u stavovima. Slaven Belupo sam postaje kriv jer je lupio pečat na dopis gdje ne trebaju strani suci, i neka su pokradeni jer im je Hajduk nudio strane suce, a oni su to odbili sa svojim pečatom. "3 boda su nam u kućici, a svinje neka rokću".
Odvratan stav, odvratno ponašanje i izvrtanje činjenica i odvratan mentalitet jednog beznačajnog klubića koji ima uraganski poguranac na svim poljima koji ga uspije pogurati do maksimalno do trećeg mjesta — Klenx
"Živa je istina da se ovaj Belupo uvijek baca na glavu protiv Hajduka a kada igraju sa plavim "dečkima" onda slijede lagane šetnjice bez naglih pokreta ekstremiteta." — bbb medimurje
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.