• Paggini
    51.7k
    Srećom neće tovarčuge proći Ružomberok pa nećemo morati navijati za njih...
  • don
    13.2k
    koji datum se igra aek/haj
  • Bosskovitz
    16.6k
    Povijesna prilika za hrvatski nogomet, realno. Izuzev Hajduka ako doguraju do playoffa (kaj je jako upitno, moj je dojam nakon kaj sam odgledao njihove tekme s HB-om i Belupom), u skoro svakom ždrijebu je svaki naš klub dobio praktično najslabije i apsolutno prolazne protivnike.

Sve one priče o tome kako nije sve u igri nego treba imati i sreće na ždrijebu su sada pale u vodu i doslovno je sve na klubovima - zadržati igrače, možda dovesti još neko pojačanje, zakrpati neku rupu i dati sve od sebe.

A ovo Hajduk - AEK, ne znam kaj da mislim. Ne volim tovare, ali ovaj prljavi šljam smatram sramotom ovog sporta, elementarnih ljudskih vrijednosti i europske kulture. Bit će barem navijački zanimljivo - naravno, ako Hajduk prođe Ružomberok.
  • 1986-Pl
    192
    Pa valjda navijamo za to da hajduk ude u Europu, pa da se ne fokusiraju samo na hnl
  • Zagreb1992
    2.4k
    S navijačke strane bilo bi top kad bi se dogodio susret Hajduk- AEK :D
  • Daliban
    4.1k
    NK Koeficijent udara jako, idemo po 4/4. All aboard the hype train. Ćuuu-ćuuu! :strong: :cool:
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Mislim da svi naši predstavnici imaju izgledne šanse, ali realno AEK je dva koplja iznad Hajduka i teško da tu Hajduk išta može napravit. Nije nemoguće, ali AEK je apsolutni favorit.
  • Dzoni
    1.4k
    Ako sad ne bude bar 2 kluba u Europskim natjecanjima, treba stavit samo 1.da ide u Europu ko Lihtenstajn, bar nece se bodovi dijeliti na 4
  • Orc123
    11.7k
    Inace imamo ogromnu priliku imati barem 3 kluba u skupinama europskih natjecanja, a to bi bila strasna stvar za nas koeficjent.....nemremo vuc sami. Pogotovo ako uđemo u LP, necemo pumpat koeficjent ko sto smo do sad. Treba nam podrska i drugih nasih klubova. Osijek ima zicer, Rijeka ako ne uđe bar u KL onda nek se ugase, a Hajduk....ne znam sta ce tu biti.....
  • Agramer86
    570
    Nadam se dvoboju Ružomberok - Noah a, ak već cigani moraju proć onda da se međusobno poubijaju na terenu
  • NORTE
    16.1k
    Pišete o navijačkoj zanimljivosti tog mogućeg susreta, ravno nula navijača gostiju će biti prije ili za vrijeme tih utakmica, bilo u gradu/kvartu bilo na stadionu.

U Grčkoj i šire mi je Aek najomraženiji klub. Dovoljno rečeno.
  • Peškaman
    7k
    Daj zamislite da se Osijek i Rijeka,uz Dinamo plasiraju u europska natjecanja a jedino Hajduk ispadne.
    Šarani u Europi prije njih :lol:
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Nisam uopće optimističan po pitanju tovara i šarana, a Rijeka ima lijepu priliku ako Miško ne rasproda ekipu
  • DrawTube
    7k
    Olimpijakos? Ipak su mi braća delija omraženija
  • Tom Hanks
    3.8k
    ravno nula navijača gostiju će biti prije ili za vrijeme tih utakmica, bilo u gradu/kvartu bilo na stadionu.NORTE

U Splitu da,u Ateni sumnjam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.