E, a onda stižemo do ponašanja ljigavca od komentatora splitske tekme. Ova ruka farmaceuta se mogla suditi kao penal, ali definitivno nije niti trebala niti morala biti suđena. Zizijevo preseravanje kako je to savršeno jasan penal (iako baš i nije bio toliko savršeno jasan) i doslovno ismijavanje sudaca zbog njihovih konzultacija bez imalo respekta samo opet pogoduje stvaranju pritiska na suce iz Ajdukovog kuta. Jedino ostaje pitanje je li Zizi to radio zato jer je loš i nestručan novinar pa ne poznaje pojam poštivanja sudačkog autoriteta. Ili je to radio zato jer je loš i nestručan novinar koji nije navikao pratiti ozbiljne strane medije da proširi vlastite kompetencije pa se onda ovdje nije snašao? Ili je to radio zato jer je loš i nestručan novinar pa se ulizuje publici, kakva i čija god ona bila? — Lihtmašinac
Probo sam gledati tu tribinu podcast i taj Andrija je ko neki frajer, nešto on o nekoj Poljskoj kaj je bio i ne bi htio sad pričati kaj je sve bilo. — ZgDLions
Tribinu mi daje neku depresivnu vibru i jednostavno ih ne mogu slusat. — NitkoBitan
Tko je danas komentirao? Znam glas ali me zanima ime.
Upalim stream i slusam orgijanje nad Rakiticevom karijerom... Pa majmune jel reklamiras Hajduk i Rakitica ili prenosis tekmu??
Kao da imaju naputak da "hajpaju" sve oko Hajduka ne zbog njih samih nego zbog napetosti prvenstva. Napeto prvenstvo - veci se novac okrece (veca gledanost itd. itd.). — NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.