↪Miro Vugrinec i ti igrači koje ti ovdje pljujes su dali 1000 x više neg ti za dinamo. Da nisu oni igrali ne bi ti imao o čemu pričati, čemu se veseliti. Dal imaju želje zaraditi više negdje nego što mogu u dinamu, vjerujem da da ali sumnjam da orsi ljubav prema novcima je veća od ljubavi prema dinamu. Samo je bio praktičan. I sam zna da sw zajebo.
Za ademija sw zna zašto je otišao i nema to veze sa novcima. — Ludovic IX
Složio bih se s tobom u većini što si napisao, ali ja Ademija ne bi trpao u taj koš. Da, otišao je u Kinu, razlog je navodno što nije htio biti u prvoj postavi ako ne može dati 100% i to mi je ok. Jako je rijetko da igrač ostane toliko dugo u jednom klubu poput Dinama koji je odskočna daska za dalje, a Ademi je sigurno mogao napraviti jači transfer. — Keyser Soze
Šta je točno nenormalno, da jedan igrač kao Oršić koji više nije bio mlad u nogometnim godinama, traži odlazak iz kluba? Nitko nije u Dinamu, hajduku, rijeci, realu isključivo zato jer voli taj klub već isključivo zbog svoje karijere i osobnog života... Svi ti ljudi koje si nabrojao su dali jako puno za Dinamo i svi imaju pravo tražiti odlazak i osigurati egzistenciju za sebe i svoju obitelj koja je svakome najvažnija na svijetu...
Hoćeš isto pisati sutra za Petkovića kada bude tražio odlazak, jer sigurno hoće? Čovjek je 6 godina u Dinamu (a neki i puno više) i normalno je da dođe do zasićenja, potrebe za odlaskom.. — don
Theophilea ako ga zadrzimo i nakon karijere. — Paggini
Teo je brutalni profesionalac kojeg cu uvijek cijenit, i tu stajem. — NitkoBitan
Dobro je Haza napisao, malo se previse lovite za neke izjave igraca. Cisti PR koji je vidljiv u gotovo svakom klubu. Na kraju krajeva, djela a ne rijeci. — NitkoBitan
Ja nigdje nisam nijednog od njih izvrijeđao niti ista, nego rekao činjenično stanje da daju populističke izjave većinom kako bi se dodvorili navijačima — Miro Vugrinec
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.