• Veljko
    68
    Vidit cemo - zivi bili pa vidili... Nadam se
  • Svakiclanjebitan
    46
    Nažalost prava pojačanja mogu se kupiti pri kraju prijelaznog roka kada klubovima zafali novac pa su primorani prodat igrače uz spuštanje cijene. Ono što vidim neki pesimizam me malo žalosti, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje. Obrana je ključ svega i to je po meni velika prednost jer u "malim" tekmama možemo si dopustiti da igramo s dva ili čak i tri napadača. S malim tekmama se osvajaju prvenstva. Uprava se uhvatila s nečim novim u njihovim karijerama i ne treba očekivati brda i doline, premda za sada rade odličan posao u svim segmentima. Samo pozitivno trebamo gledati da bar jednom krenemo zajedno, kao nedavno kada nam je bila voda u grlima... Mi smo ekipa dinamo, frendovi i prijateli...Vrijeme ponosa je pred nama!!!! Pozdrav svim dinamovkama i dinamovcima!
  • Mali Zeus
    18.8k
    znaci mozda se ni nece ic vise po krilo....gadi mi se ovoVeljko

Dobro si izvukao njegove riječi iz konteksta. Svaka čast, ali stvarno. :cheer: :up: :clap:
  • dinon7
    1.9k
    Drago mi je da je Kaca potpisao i da je postao nas igrač.
    Vjerujem da će dečko pokazati da zaslužuje nositi Dinamov dres.
    Dobro došao :strong:
    Sto se tiče desnog krila, ako su svi kolumbijski novinari i mediji prenesli da je to to, vjerujem da će se to kroz par dana u potpunosti riješiti.
  • M94
    1.8k
    Nek bude sto manje ozljeda.
  • striko
    2.3k
    Čudi me samo na 3 godine s obzirom da se radi o mladom igraču
  • hardek
    5.2k
    A čuj, nedaj bože da se opet teže ozljedi pa imaš ugovor od 5 godina na grbači. Možda postoje i klauzule za produžetak ugovora ko zna.
  • striko
    2.3k
    Isto tako ako bude pun pogodak za godinu opet natezanja
  • Jos-Optimus
    6.5k
    ti opcenito baš divljaš na ovoj temi, ne znam što ti očekuješ da kupimo? Grealisha?
  • badjibadara
    6.6k
    negdje sam pročitao da je pristao na iste uvjete kakve se nudilo Šotičeku, tako da još jedan palac gore.cibona

Oh, koja će ga samo sramota dočekati pri ulasku u svlačionicu :gasp:

Referiram se na tatu sotičeka, da nebi bilo…
  • mali M
    8k
    zamisli kad ga krenu sprdati, vrate se sa tekme u svlačionicu a na njegovom mjestu škrabica sa lovom. I svi mu chipinaju za režije jer mu 15.000€ mjesečno nebude ni za tulume u Žapcu...
  • zmujcinslbrod
    57
    Možda najbolja pojačanja ispadnu prošlogodišnji domaći momci Rog, Stojke, Kača...
  • Ivdzo11
    7.9k
    GNK Dinamo i Mahir Emreli završili su suradnju i iskusni napadač iz Azerbajdžana karijeru će nastaviti u novoj sredini❗️

Dragi Mahire, hvala ti na svemu i sretno u nastavku tvog nogometnog i životnog puta!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.