• Olmic
    3.7k
    Tek sam sad uvjeren da je izmisljena prica
  • hardek
    3.1k
    Baš, 3,5 milja eura za beka bez minute u seniorskom nogometu
  • CastAway1986
    1.7k
    Posudba a 3.5M za otkup mi ima smisla!
    Sve ostalo zvuči kao izmišljotina i bajke za malu djecu ..
  • Orc123
    8.7k
    3,5mil eura je previse i za posudbu...to su gluposti....nije sigurno ni blizu istini
  • Mr Anderson
    8.7k
    po meni pojačanja su trebala bit rješena do početka priprema, da se bar malo uigraju makar je i to premalo i neozbiljno ako želiš u LP. ne možeš kupiti pojačanaj i to je to ,treba se momačd uigrati i posložiti, a za to je potrebno bar 1 god. pesimist sam po pitanj uLP, ali oke, europa lige je tu.NKDZ86

Za kaj im treba 1 godina da se uigraju? Pa ne dovodiš 11 novih igrača. Imaš posloženu ekipu na koju idu pojačanja. Ako su pojačanja uklopit će se u dva tjedna. Ni veći klubovi od nas nemaju riješen roster prije početka priprema.
  • Twisted1
    551
    Od toga da neki pričaju da nemamo love do toga da neki drugi pričaju da se daje 3,5 za bekaBosskovitz

Ma logično, istina je negdje između.
  • keppi
    209
    To bi morao biti baš dobar, dobar da ga otkupimo za 3,5m. Ako je ta cijena možda bolje i ne ulaziti u taj posao.
  • dinon7
    1.1k
    : Barcelona have reached a total agreement with Dani Olmo on a contract until June 2030.

They have also sent a new formal bid to RB Leipzig: €55m + €7m in add ons.

The player strongly wants the move.
  • sebenico
    749

I kao što su bili zainteresirani za Cordobu...
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Pa evo imamo Kacavendu vec godinu dana koji se uigrava sa ekipom. :rofl:

Pravom igracu koji je u dobrom fizickom stanju, nisu potrebne pripreme da se uigra, RPG ti je primjer toga. Dosao i odmah pokazao da je na visoj razini od svih ostalih bekova.
  • CastAway1986
    1.7k
    mislio sam ako zadovolji na posudbi da je otkupna cijena 3.5M .
    To je nekako najlogičnije mada je i to previse za igrača koji nema minute seniorskog nogometa.
  • Orc123
    8.7k
    ma to sam i ja mislio ali budimo realni, kakav bi to trebao biti da ga otkupimo za taj novac. Morao bi izdominirati hnl.....
  • rioda
    5.3k
    Evo kaže Jakir da je Kačavenda od danas naš
  • Nolifer
    8.6k
    Kaze Jakir na pressici, da kaj se tice Cordobe i Pasalica, da novinari obicno copy pasteaju, a ono kaj se objavi na sluzbenoj je gotova stvar. A i da je Kacavenda gotova stvar
  • dinon7
    1.1k
    Kacavenda nas od danas. Potvrdio Jakir
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions