• Paggini
    74.5k
    Ako mi je zbog ičega drago da zgotovimo Cordobu, to je primarno da @Omake izvještaji, praćenje podcasta, prisluškivanje dužnosnika, ulazak u kartel da se dobiju infosi i prevođenje tweetova nisu bili uzaludni
  • San Lorenzo
    23.6k
    Cordoba za 2.1 kažu i Olsen i Patiso.
    and now, my watch ends!
    Omake

Polako, ne bi mladi Juan Jose bio prvi kojem bi gaža propala dok sa spakiranim koferima sjedi na aerodromu i čeka let.
  • skener
    6.7k

Ako nije zasluzio dres s cordobinim imenom od kluba onda nek sve ide...
  • Maximo
    822

Čovjek je zapravo bio undercover agent u kartelu...
  • Nogo
    9.4k

Ovaj kaže da Cali zadržava 50% od daljnje prodaje.
    To treba provjeriti pa me zanima šta je točna info.
  • Omake
    14k
    Ja vjerujem u Cordoba jer on konstantno već par godina preskače stepenice. Nije nikada mislio da će biti pro nogometaš. Završio je tri semestra računovodstva. Igrao za lokalne niželigaše i županijske selekcije. Dobio poziv iz Dep. Cali. Pola godine juniori, pola godine druga momčad. Godinu dana na posudbi u klubu gdje je jedan od boljih igrača i najzaslužnijih što su se plasirali u viši rang. Od nepoznatog igrača bude najbolji igrač u21 rep Kolumbije na njihovom prvenstvu mladih. Igra standardno za Cali i vuče iz u Aparturi. Tražili ga AEK, Olympiakos, Corinthians, Cruzeiro i Dynamo Houston. Nadam se će i kod nas nastaviti tim tempom. Čestitke i njemu i obitelji. 47% transfera ne ide klubu. Nadam se da je dobar dio njemu i obitelji jer je ta La Iguana jedna od najbjednijih četvrti što sam vidio.
  • Paggini
    74.5k
    Polako, ne bi mladi Juan Jose bio prvi kojem bi gaža propala dok sa spakiranim koferima sjedi na aerodromu i čeka let.San Lorenzo

Da ne bi pao jos jedan antologijski "Andy ¿qué es esto ahora?"
  • Omake
    14k
    Cali ima prava na 53%. Od sljedećeg transfera je 20% po Patisu i po ovom Roa što je prije radio u klubu i koji je sada žestoka opozicija narkosu.
  • Paggini
    74.5k
    Nije nikada mislio da će biti pro nogometaš. Završio je tri semestra računovodstva. Igrao za lokalne niželigaše i županijske selekcije.Omake

A stari moj, nama su izbori za desna krila propali računovođa i auslenderski bauštelac... E moj Dinamo, nekad si velik bio...
  • Veljko
    68
    Sad jos prodaja Spike i jos Pasu i to je to
  • Omake
    14k
    hvala kolega. Da netko i na moj nos pun bijelog praha misli
  • DinoLeonix
    2k

Ja sam to shvatio kao 50% novca ostaje klubu od ove prodaje. Ne od iduće prodaje igrača.
    Ako se ne varam kolega Omake je pisao detaljno o tome
  • NitkoBitan
    33.7k
    Ako dovedemo Cordobu to vjerojatno znaci da Spikic odlazi tek kada odradimo play-pff, vjerojatno kao dio trampe za Pasalica. Mislim nema smisla to ranije odradovat kad Pasalic ne moze igrat za nas PO, a i potreban je Rijeci u europskim kvalifikacijama.
  • Veljko
    68
    To i ja mislim, ako uspijemo uc u LP (Sto naravno hocemo) onda padaju jos 1-2 igraca
  • Noel
    17.6k
    Cordoba je do detalja skautiran i nadam se da će bit top. 2milja eura za dosta daleku i divlji ligu znači da je ozbiljan i dug scouting napravljen. Bilo bi malo jadno da iz takve divljine se dovodi neko ko nije proučen do zadnje sitnice. Zato sam uvjeren da će bit pun pogodak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.