• Kujtim Shalla
    5.6k
    Sad bi mi bilo najbolje da ne dovedemo ni vipotnika ,imamo pjacu,moze on to igrat, moze i baturina nije problem. Ne treba nam napadac , a ako Petko ne moze , posudit cemo od nekog ko ima viška ,a joj majko samo trebam @dedai potvrdu da ni za njega nismo bili niti cemo bit zainteresirani,da motam kablove lagano. Sad i ozljeda Petka a jutros sam napisao nedo bog da se ozljedi sta onda. Na kraju ce se olakati za brodicem
  • Daliban
    4.1k
    Oliveras je tehnički fin, ali dosta upitne fizike. Mislim da je to APP transfer i krpanje.
  • Zagi
    10.7k
    krpanje.Daliban

Ne može biti krpanje ako smo s njim povezivani od početka roka.
  • Daliban
    4.1k
    Ne može biti krpanje ako smo s njim povezivani od početka roka.Zagi

To samo znači da od početka roka gledamo zakrpe.
  • skener
    5.2k
    Platit cemo ga 2mil, bit ce dobar
  • Zagi
    10.7k
    Neozbiljno zaključivanje.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Još prije početka priprema u Austriji Jakirović je izjavio da žele dovesti lijevog beka, ali da razmišljaju treba li im baš pojačanje ili rezervna opcija. Meni je sasvim u redu da dovodimo Oliverasa ako će prva opcija biti Ogiwara na tom lijevom beku, a ne RPG! U suprotnom, imamo problem.
  • Zagi
    10.7k
    I Ogi RPG su dobra rješenja, svaki na svoj način.
    Nemamo problema na bekovima.
  • Maximo
    799

Svakako dosad možemo zaključit da Ogi nije prva opcija na lijevom beku, a nisam siguran koja je točno s obzirom da su i RPG i Perković prije njega ulazili protiv šahtara
  • Forenzicar
    28
    Možda dolazak Oliverasa znači odlazak Perkovića
  • Zagi
    10.7k
    Najvjerojatnije.
  • Bratić
    102
    Iskreno, očekivao sam da će se dovest lijevi bek izraženih defanzivnih kvaliteta. Uz Ogiwaru koji je puno više napadački orijentiran, ne znam koliko nam treba još jedan takav lijevi bek. Moja prosudba je na temelju analiza oba igrača, nisam ih gledao ali nisam siguran da bi bez bojazni išao u europsku utakmicu sa bilo kojim od njih dvojice na lijevom beku. Strah me da će na kraju svejedno RPG igrat lijevog beka u tom slučaju. Ako netko misli/zna drugačije, molim da me razuvjeri
  • Zagi
    10.7k
    Joj pazi ti ovu konstrukciju....
    Juranović za SN:

U razgovoru s još nekolicinom upućenijih ljudi, može se, ujedno, doznati da je cijela priča s Romanovom objavom praktički iskonstruirana kako bi se izvršio pritisak na rimski klub i da poklekne u namjeri prodaje igrača na arapski poluotok. Ta varijanta, pak, linije veže sve do uglednog nogometnog agenta Pinija Zahavija, koji zastupa mladog Španjolca, a koji je, ujedno, i veliki prijatelj s - Velimirom Zajecom, još iz Zekinih grčkih dana u Panathinaikosu.

Dao bih se kladiti da nikakvog razgovora nije bilo i da je sve ovo jedno žestoko nagađanje uz jutarnji mirogojček.
    Ilitiga, današnji SN standard.
  • Lynx17
    4.3k
    Dinamov transfer rok (povezanost sa igrace) u sliku:

giphy.gif?cid=6c09b952uts4mqqsbui3ouefmrtwmjr7s0zwqlv68y2613l2&ep=v1_internal_gif_by_id&rid=giphy.gif&ct=s
  • Hoxhemo Titulu
    22
    Ako Jakir ima problema s Ogiwarom jer nije defanzivno jak, onda mu neće odgovarati ni Oliveras.

Ako se pak dovodi da bude projekt, onda mi nije jasno zašto se otpisalo Perkovića, koji je svoje minute na beku sasvim solidno odrađivao, pogotovo defanzivno. Ne vjerujem da je Oliveras toliko potentniji* igrač od Maura. Osim ako je stvarno stigla ponuda od 7 mil. pa ga se pušta, u što iskreno sumnjam.

Ako i Perković ostaje, onda Ogi sigurno ide kući na zimu, a nama ostaju 2 projekta na beku - od kojih je svaki limitiran na jednoj strani terena.

Transfer koji na prvu* djeluje odlično, ali na kraju me ostavio s više pitanja nego odgovora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.