• Mali Zeus
    14.2k
    Od svih fetiša Marić mora imati baš fetiš na slobodne igrače.
  • E46
    714
    Tvoj sarkazam je sve samo ne zanimljiv a ako ti je taj Vipotnik bolji od Carlosa onda nemamo sta raspravljat ja i ti o nogometu.
  • ShanKu
    988
    Danas baš dosta vijesti, špekulacija i zainteresiranosti :sweat: kao na tržnici.. neka
  • E46
    714
    Izvrces rijeci, Mmae je trenutno jedini free transfer koji opravdavam i da je ok, Torrente o tom potom kakav bude.
  • Lynx17
    4.1k
    Cini mi se da vecina dosta pozitivno pisu o Olivaresa (navijaci Rome i ostali). Barem ga vidu kao dobar potencijal.
  • dumitrumitu
    1.3k
    Baš kad je ova tema počela usporavati javi se Fabrizio da pojača.
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Kad bi ovi koji plasiraju potencijalne transfere u Dinamo znali kakvo ludilo naprave ovdje...

Ovaj se, ako se na varam, već povezivao s nama prije ljeta. Nadam se da dovedemo poštenog lijevog beka, jer bi RPG rado svi gledali desno..
  • Maki17
    219
    Oliveras drugi najgledaniji nogometaš na Transfermarktu, budi se plava vojska
  • Eduardo
    20.9k
    da, čak sam se iznenadio količinom pozitivnih komentara vezanih u njegove kvalitete.
  • Mali Zeus
    14.2k
    ↪Mali Zeus Izvrces rijeci, Mmae je trenutno jedini free transfer koji opravdavam i da je ok, Torrente o tom potom kakav bude.E46

Čime te Mmae osvojio da ga opravdaš, a Torrente nije?
  • Twisted1
    551
    Stavio je i Romano
  • don
    7.1k
    Španjolski bek demonstrirao je svoju izvrsnu individualnu tehniku ove sezone i izvan nje , etablirajući se kao jedan od najperspektivnijih lijevih bekova u ligi. Oliveras, sa svojim iznimnim driblingom i sposobnošću napredovanja , ističe se u fazi napada , iako njegova obrana nije uvijek besprijekorna , a njegova mala tjelesna građa ga stavlja u nepovoljniji položaj protiv moćnijih protivnika.

Nakon još jedne izvrsne sezone (2022-2023), u sezoni 2023-2024 , u svojoj drugoj pod vodstvom Federica Guidija, Jan Oliveras je potpuno nogometno eksplodirao. U 29 puta koliko je izašao na travnjak, uspio je pružiti 5 asistencija, pružajući performanse koji svakako nisu prošli nezapaženo u očima prvo Joséa Mourinha i Danielea De Rossija kasnije u prilikama u kojima su išli gledati momčad Primavere na Tre Fontane.

Ovaj bi bio vjerujem bomba
    Ivdzo11
  • ShanKu
    988
    i nadajmo se, da bude baš Jakirović taj trener pod kojim Jan Oliveras (ako dođe) napreduje kao igrač... :)
  • E46
    714
    Glupo je to sad reci ali dobro oko moze odma vidit kakav je neki igrac, dal je karakteristikama slican Pericu ili Gvardiolu. E vidis na Mmaeu se vidi ono sto se nije vidilo ni na Bernaueru ni na Torrenteu ni Zivkovicu, i to nesto sto vidim ne mogu opisat al se mogu kladit da ce on bit sigurno pojacanje ako ga ozljede zaobiđu, a vidis Torrente mi je odma u mojim očima izgledao kao Peric br 2.. Inace nisam pobornik takvih stopera tromih, neokretnih. Jedini takav koje sam nekada sve to oprastao je bio Big Ben.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Pitanje je vremena kad će RPG biti proglašen tarabom jer nije plaćena odšteta za njega. I KTC.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions