• Orc123
    10.1k
    Za mene je npr. Sramotno da npr. Igrac za kojeg smo na zimu nudili preko 2milje eura i kojeg sad mozemo dovedt besplatno, a treba nam napadac, da mi njega jos nismo kontaktirali. Govorimo o igracu od 21g i Slo reprezentativcu.....sta vise reci. Razumio bi da jbt mozemo platit nekog napadaca top klase, mladog i potentnog a mi se natezemo za par tis eura, znaci ne možemo. Ovog imas tu besplatno i opet ne valja....jbno....

Ovo natezanje s Cordobom bolje da i ne spominjem a jedino gdje bi istresli pare je Pasalic kojeg ne zeli bas nitko osim nas.....vise ne znam kaj da mislim. I prošle godine su svi govorili joj ima vremena ovo ono, cemu panika kad ono u zadnjem danu prijelaznog roka mi se razbacali po europi i svijetu i kupovali kaj god smo stigli.
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Slažem se s tobom, Vipotnika bi dobili besplatno, a bio bi svakako upgrade na Brodića, a definitivno nam fali napadač. Ako je Petko ozlijeđen sad mi praktički ostajemo na Kuletu.
  • ShanKu
    1.3k
    bojim se, da sad panično ne dovedemo nekog panja za trečeg napadača, kad nam sada hitno treba (ovisi koliko je ozljeđen Petko) :smile: ili se okrenut prema Zlatanu Koščeviću..
  • BPAM
    118
    SN idu korak dalje u kvaliteti članak i profesionalizmu.
    Na članku o Oliverasu u naslov stavljaju komentare s Twittera od raznorazne ekipe, moguće i trollova.
  • eol12
    643
    Al stvarno dal netko zna kaj je s Koscevicem? Bil je najbolji strijelac juniora prošle sezone, zašto nije bio na pripremama?
  • don
    9.9k
    Čuveni liječnički su ove godine sva ovosezonska pojačanja prošla bez ikakvih problema i dužeg čekanja.

Tako da to više nije ni smisleno ni humoristično.
    Crusades1986

mislim da kolega Orc priča o sagama transfera gdje jedan dan igrač sigurno dolazi, sutra je tu, poslije toga 2 tjedna nema nikakvih novosti i izgleda da je propalo, pa opet stize, pa ne stize..

Gotovo svi klubovi bi do sad odustali od takvog transfera ali evo mi očito nismo još. Sporo kao i cijeli prijelazni rok.
  • flexXy
    2.5k
    zašto nije bio na pripremama?eol12

Jer nije dovoljno kvalitetan za seniore
  • skener
    1.5k
    Kako bilo, Jan Oliveras bi mogao biti projekt za budućnost i svakako prinova u redovima Dinama. Međutim, Sergeju Jakiroviću trebaju gotovi igrači i pojačanja. No, tu nikako da u sporstkom sportskom uspiju složiti priču, povući konkretan potez i dovesti neko ime koje bi odjeknulo. A vremena je sve manje...

Bas se pitam tko je ovo napisao
  • Zagi
    9k
    Bas se pitam tko je ovo napisaoskener

Heh, baš maliciozno. Dinamu baš teba mladi ,taletirani lijevi bek.
  • BBB Mataa998
    2.1k

A zasto se niste zapitali da li njegov menadzer mozda gradi sebi startnu poziciju oko pregovora. Jer gle cuda i Hajduk i Rijeka ga hoce a mi necemo. Nijedan drugi klub nije spomenuo,mozda sa tim zeli izvuci jos nesto novca a i da se posao brze sklopi…
  • Lynx17
    4.2k
    možda privuče ženski dio na tribine :chin:ShanKu

Ma neznam za to, ali aludirao sam na post od @deda (ili mozda je bilo od @Papastrumf?), gdje je napisao detalje od ponuda Milana za Olma i kako su oni (Milan) ocjenuli vrijednost igraca na temelju godina, izgled, broj pratitelja na drustvenim mrezama, itd.

Edit: A jebiga, ipak je bio @Haza
  • Crusades
    14.3k
    Haza je to pisao za Olma
  • Olmic
    3.9k
    Napisao je @Pop corn pocetkom prijelaznog roka da ga bas zanima koliko ce biti izmisljenih igraca koji se vezu uz Dinamo, a koliko smo stvarno zainteresirani…

Bas nitko nije spominjo Maaea i Raula do samog zakljucenja, a svi ovi kaj su se razvlacili po novinama bas nitko nije dosao ili je demantirano kao npr zdnje @deda za Carlosa

Npr Mati dns Dinamo ide po Vipotnika, menadzer kaze nitko iz Dinama zvao…

Uvjeren sam da niti zelimo ovog iz Rome, niti Vipotnika, a sumbjam vec polako i u Cordobu..

Rekao bi da u medijima jedino su pogodili za Pasalica i to je to
  • Facke
    4.8k

Za Raula se znalo od zimskuga prelaznoga roka da ga imame u planu.
  • Olmic
    3.9k
    nitko nije znao da smo obnovili interes, o tome pricam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions