• Laugreano
    4.5k
    Procitajte komentare ispod Romanove objave. Ili mali ima stvarno veliku reputaciju ko talent, ili su botovi.
  • keppi
    423
    Kako pišu...Dinamo nije zainteresiran za Vipotnika.
  • austrijanac
    7.5k
    Očigledno će mladi, nakon Olma, sad sve više birati Dinamo kao prioritet.
    Ne kažem da je samo Olmo zaslužan za to, ali je on baš specifična priča.
  • skener
    5.2k
    Nadam se samo da smo ovog oliverasa platili bar 2.5mil eura jer inace nista ne valja
  • badjibadara
    6.6k
    Oliveras je trebao s Aouarom skupa u Al Ittihad. Znači odbio je masne pare da bi došao u Dinamo.Omake

Index: Odbio arapske milijune da bi zaigrao za Dinamo! - ni taj film nećemo gledati
  • Ludovic IX
    9.2k
    prije će z dinamo neg u hajduk ili rijeku. Baš zbog ove rečenice. Jer ako sw rwtgovara, da sam maric, tražio bi od managera da ne izlazi u javnost dok se razgovori ne završe ili we razgovori prekidaju
  • Maximo
    799

Bit će više u stilu, propao mu odlazak u Arabiju, pa panično prihvatio čak i Dinamo ko slamku spasa...
  • Mali Zeus
    18.8k
    Nadam se samo da smo ovog oliverasa platili bar 2.5mil eura jer inace nista ne valjaskener

Tako je, ako ga dovedemo besplatno onda je to nastavak skandalozne transfer politike i radi se samo o prinovi, ne o pojačanju.
  • Eduardo
    24.9k
    ne mora biti, nije to službeni web kluba.

to je pitanje koje treba pitati lesija.
  • skener
    5.2k

Tocno. A Vipotnika treba pustiti u rijeku kad je free pa ga na zimu dovest za 3mil
  • Keyser Soze
    14.9k
    A mislim ok, al kaže da ga nitko nije zvao i da ne razmišljaju o Dinamu. To mi se čini dosta direktno.
  • don
    14.4k
    čini mi se da je izraziti lijevak, bek odličnog driblinga i tehnike, solidne brzine koji nije "klasični bek" koji ide samo uz crtu već voli sa loptom ulaziti u sredinu. Ima odličan centaršut također.

sviđa mi se.
  • mrgud
    478
    Ako i dovedemo tog Oliversa trebati će nam još jedan lijevi bek jer će on kod jakira igrati desno krilo.Prejak je tehnički da bi čubio na lijevom beku,tak bu si mislil jakir :rofl:
  • keppi
    423
    U današnjem nogometu ofenzivni lijevi bek....je u budućnosti potencijalno desno krilo.
  • Georginho
    185
    Možda je Oliveras iznenađenje koje su najavili za petak :starstruck:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.