• modri7
    253
    Perković je najveća enigma. Potpuno nejasna situacija. Je li moguće da mi dovodimo Torrentea a da njega šaljemo
    na tribinu?!
  • Paggini
    74.8k
    Zakaj to nebi odrađivao Stojković? Treba i njemu naći minute.Zagi

Nije to Stojkan nikad igrao, barem se ja ne sjecam, uglavnom je operirao po lijevom krilu i nekoj fluidnoj desetki.

Mislim, sumnjam i da će Špika biti backup ako je gledati Jakirove pripremne utakmice gdje ga nije takoreci ni bilo, vjerojatno će bacati tamo Kacavendu kao backup, a vjerojatno i Stojkovića.
  • don
    18.2k
    Kak je to bolja opcija, kad das Spiku koji je s Pasalicem u 5 deka i jos 3 milje?Jurki

Tebi, meni je na primjer za 2 klase bolji od Špikića ali svejedno ne bi dao 2,5m + Špikića
  • emilperska
    14.5k

A tko je starter?
  • Paggini
    74.8k
    tko je starter?emilperska

Pa pretpostavljam igrac kojeg dovedu na desno krilo da bude starter.
  • bluelions
    450
    Kevin Carlos je odbio ponuđeni odlazak u Tursku. Suigrač, golman je pobjegao iz Turske zato što nije dobio plaće. Kevin također odbio i bogatu ponudu iz Rusije zbog ratne situacije.
  • NitkoBitan
    35.1k
    Here we go again...

Stvarno bi bila steta ne uzet ga ako imamo priliku. Kao nismo zainteresirani... mos si mislit.
  • ShanKu
    2k
    Fabrizio Romano: here we go (again) :cool:
  • scooniepenn
    6.3k

Ja sam definitvno za to da Stojko hvata minutazu i na desnom krilu, ali valjda je neka ideja da igra primarno 10-ku i nagodinu zamijeni Baturinu kao igrac koji je za to spreman. To i je trenutno problem sto mi nemamo spremnh zamjenu za Batka, s obzirom da je Stojko propustio cijelu sezonu lani kad se za buducu ulogu trebao spremati.
  • Zagi
    14.9k
    Imamo mi i drugih kandidata za desetku, nije to rezervirano za Stojkovića.
    Uglavnom , za 20-30 minuta rotacije, dobro mu je tam.
  • Orc123
    14.9k
    Stojko mora biti zamjena za Batija...i tu ga treba razvijati. Moze on tu i tamo na krilo ali on ce na 10ki dat najvise.....mi kladicnih 10ki ni nemamo blizu prve ekipe jer Vrba pokazao da jos mora puno raditi i za njega bi najbolje bila neka posudba u 1.hrv ili 1. Slo ligu....Kaca je najbolji na 8ici
  • dzis
    1.3k
    Svi vec prodaju Baturinu iduce ljeto. Cemu zurba?
    Ostavit ga do svjetskog 2026. Pa neka to ljeto jos nabije cijenu.
    Nebi ga prodavao prije,a i ne ocekujem neke ogromne ponude ako ne eksplodira ove sezone u Europi.
  • nemapredaje
    6.8k

Nisam znao da regrutiramo srebrne iz Barcelone
  • scooniepenn
    6.3k

Apsolutno, zato sam i rekao da je najlogicnije da vecinu vremena provede na 10-ki, bit ce brdo utakmica, a i Batko ce trebati odmora.
  • Droljo
    24.8k
    Znam da je bilo priče o njemu ovod ali sad je službeno. Ante Rebić je bez kluba. Meni je on bio uvijek simpa jer je trgao i išao 200%
    Pa eto nek se zabilježi da sam ja za. Here we go
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.