• Veljko
    68
    ja se pak nadam da ce doc
  • Paggini
    34.6k
    Špika kao drugo krilo koje ulazi zadnjih 15-20 minuta te igra protiv nekih Belupa - dušu dao.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Nadam se da ce Perkovic fakat otic u Inter i popisati se po svim trenercinama
  • dumitrumitu
    1.3k
    Stvarno mi nije jasno da ne može dobiti šansu na poziciji stopera.
  • Zagi
    9k
    Zakaj to nebi odrađivao Stojković? Treba i njemu naći minute.
  • BPAM
    117

Može, a nama tih 7 milijuna iz članka
  • modri7
    158
    Perković je najveća enigma. Potpuno nejasna situacija. Je li moguće da mi dovodimo Torrentea a da njega šaljemo
    na tribinu?!
  • Paggini
    34.6k
    Zakaj to nebi odrađivao Stojković? Treba i njemu naći minute.Zagi

Nije to Stojkan nikad igrao, barem se ja ne sjecam, uglavnom je operirao po lijevom krilu i nekoj fluidnoj desetki.

Mislim, sumnjam i da će Špika biti backup ako je gledati Jakirove pripremne utakmice gdje ga nije takoreci ni bilo, vjerojatno će bacati tamo Kacavendu kao backup, a vjerojatno i Stojkovića.
  • don
    9.8k
    Kak je to bolja opcija, kad das Spiku koji je s Pasalicem u 5 deka i jos 3 milje?Jurki

Tebi, meni je na primjer za 2 klase bolji od Špikića ali svejedno ne bi dao 2,5m + Špikića
  • emilperska
    7.8k

A tko je starter?
  • Paggini
    34.6k
    tko je starter?emilperska

Pa pretpostavljam igrac kojeg dovedu na desno krilo da bude starter.
  • bluelions
    343
    Kevin Carlos je odbio ponuđeni odlazak u Tursku. Suigrač, golman je pobjegao iz Turske zato što nije dobio plaće. Kevin također odbio i bogatu ponudu iz Rusije zbog ratne situacije.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Here we go again...

Stvarno bi bila steta ne uzet ga ako imamo priliku. Kao nismo zainteresirani... mos si mislit.
  • ShanKu
    1.3k
    Fabrizio Romano: here we go (again) :cool:
  • scooniepenn
    3.7k

Ja sam definitvno za to da Stojko hvata minutazu i na desnom krilu, ali valjda je neka ideja da igra primarno 10-ku i nagodinu zamijeni Baturinu kao igrac koji je za to spreman. To i je trenutno problem sto mi nemamo spremnh zamjenu za Batka, s obzirom da je Stojko propustio cijelu sezonu lani kad se za buducu ulogu trebao spremati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions