• Crni86
    12.2k
    vidjet cemo, mozda i nasi nakon ovog s cordobom pusu na hladno pa nejdu sa nikakvim info van dok nebude sve gotovo.

Mislim da cemo sutra biti pametniji jer ako je carlos maknut cak i sa klupe to je transfer doslovce da su igrac i klub dogovorili uvjete i cekao se sam potvrdan odgovor svicaraca na ponudu da krene prema destinaciji. A sad koja je to destinacija vidjet cemo sutra.
  • Maximo
    797

Ne znam, gledam ako su bešiktaš odbili, ostajemo mi i yb, sad s obzirom da oboje počinjemo iz playofa njemu se to možda čini isto, a švicarsku ligu već zna
  • Crni86
    12.2k
    ne znam, ove young boyse je spomenuo samo ovaj lik s twittera kaj je stavljeno u temu transferi vijesti. Nigdje se young boysi nisu spominjali, a interes besiktasa je od prije skoro mjesec dana.

Yb imaju spicu koji je zabijo isti broj golova kao i on tak da mi nema smisla pretjerano bas. Ali opet i dalje nisam optimist. Vidjet cemo sve ujutro
  • don
    14k
    koliko sam uspio popratiiti, Carlos je bio na zagrijavanju i onda je trener dobio poruku od vrha kluba da ga pošalje na tribine jer će igrač uskoro napravit transfer.
    Kasnije je trener na pressici to i javno rekao, te potom glasovornik kluba na pitanje da li ide u Dinamo odbio komentirat.

E sad, očito je da odlazi, u koji klub vidjet ćemo. Ni jedan klub se ne spominje previše u medijima što mi je čudno jer trener govori da će sigurno igrač napraviti transfer tako da vjerovatno se radi u tišini koji god klub to bio.

Tako da, @Miro Vugrinec @Haza, spasite ovu histeriju na forumu i razjasnite situaciju :grin:
  • Noel
    12.9k
    Kaj se nisu za Carlosa spominjali neki arapi kao kupci i konkurencija nama i Bešiktašu?
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    nije brat,to je bilo za cordobu
  • Noel
    12.9k

Istina,imaš pravo.
  • Crni86
    12.2k
    I po svicarskim medijima smo mi kao prvi pick. Ajmo neki here we go trenutak od nasih insajdera :grin:
  • Orc123
    12.4k
    Uff stvarno bi mogli biti to mi...ajde daj Boze malo radosti i nama....
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Ja sam se primio a nikad nisam gledao lika, Ali vjerujem zona struci, moj izbor je Mierez to znaju svi,a prije ovoga i Vipotnik posto sam njega gledao Puno pita . Ali ako vi kazwtw da je dobar,tko sam ja da sudim
  • Crni86
    12.2k
    po meni je Carlos po igri slican Mierezu samo sto je mladi. Moze zabit lijevom, desnom, glavom ma uopce mu nije bitno. Dijeluje fizicki bas kao prava zvijer. Iskreno ne mogu se sijetiti kada smo u dinamu imali takav profil napadaca. Imas par kompilacija na youtubu.

Bio bi odlican za razbijanje bunkera po hnlu, uvjeren sam da bi mogo doc do brojke od 20 golova bez problema.
  • Orc123
    12.4k
    Covjek je prvi strijelac lige iz jednog osrednjeg kluba i to u Svicarskoj ligi koja je realno jaca od nase.....top mladi igrac za mali novac!
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    hvala brat , Daj boze onda
  • Dzoni
    1.6k
    Palac gore za ovaj transfer, naravno ako smo mi ti koji smo ga zapravo doveli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.