• NKDZ86
    4.5k
    Tek sad vidio, veljko sine dragi...
  • miro
    6.8k
    nisu na vrijeme prepoznali kako baš ima facu za ismijavanje (kad ti npr zabije hattrick na Bernabeu) :grin:
  • Medvedgrad
    623
    Promijeni također i ti forumsko ime i ideologiju. Nije ovo forum uprave logora Auschwitz.

Zyklon B, trgovačko ime pesticida na bazi cijanida koji je 1922. godine razvijen u Njemačkoj

Zyklon B
    Sadržava cijanovodičnu kiselinu (njem. Blausäure za kraticu B), stabilizator, odorant, metil 2-bromoacetat i adsorbente.

Proizvodila ga je tvrtka Degesch (Deutsche Gesellschaft für Schädlingsbekämpfung mbH), osnovana 1919. godine.

Pomoću njega su nacionalsocijalisti ubili milijune ljudi iz cijele Europe. Koristio se od 1941. do 1945. godine u sabirnim logorima u Auschwitzu, Majdaneku, Sachsenhausenu, Ravensbrücku, Stutthofu, Mauthausenu i Neuengammeu.
  • jp23
    3.2k
    Što je na kraju bilo sa Cordobom
  • Crni86
    12.2k
    a mislim tajming ima smisla, prodao si brodica i zavrsio novog napadaca kroz dan dva, plus spominje se da je ponusa besiktasa odbijena.

Ali nekako sam skeptican nakon Cordobe. Volio bi jos danas vidjet neki naslov eksluzivno doznajemo Carlos sutra slijece u zagreb :grin:
  • Samurai
    124
    Ima kakav dobar trener na tržištu a da je slobodan? Da nebi u petak tražili trenera..da se malo pripremimo do petka
  • Zagi
    10.5k
    Nećemo tražiti trenera još dugo vremena.
  • Common Sense
    1.1k
    Profa je siguran ko lova u sefu.
  • Jos-Optimus
    6.3k
    pripremi se navijati za svoj klub, a malo manje kenjati
  • Samurai
    124
    kad svi kenjaju ja se sprdam..
  • Noel
    12.9k

Neno ljubavi trebali li ti što čeka napet u niskom startu.
  • Maximo
    797

Nebi htio bit pesimista, ali ovo me podsjeća na prošle godine satriana. Sve dogovorili s njegovim klubom, sad će krenut, nijedan drugi klub se ne spominje u komunikaciji, odjednom potpiso za brest:gasp:
  • Dinaminjo
    1.5k
    Celju damo 500k za ovog iz Bordeauxa.. Mi (jos) tolko imamo
  • Samurai
    124
    Ma ja bi samo da čovjek bude svoj..imam ko i svi osjećaj da se donose odluke sa utjecajem iz različitih strana a najmanje njegove..previše nekih nelogičnih odluka od kad je tu..s obzirom na njegove odluke i igru njegovih ekipa prije…znam da je to nebo i zemlja Al opet..
    Ne mogu se oteti dojmu da osim nekog gegen pressa nema ništa..Kak bi reko profa..automatizama u igri..a imaš pjacu petka roga misica..eh
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.