• Medvedgrad
    401
    Patolozi su među nama.
  • sport
    4k
    Igrači i treneri su tu da se baziraju na teren,SD je zadužen za sportsku politiku i suradnju sa trenerom,Uprava kluba je zadužena za operativni rad kluba po segmentima(primjer Tomačića i travnjaka) a I.O.će na kraju balade dati svoj sud o radu pojedinaca kad za to dođe vrijeme pa bi bilo dobro da se svi skupa smirimo i s nestrpljenjem čekamo prvu utakmicu protiv Istre.
  • Common Sense
    812
    Znate kako kažu psihijatri, nema zdravih, samo nepregledanih :razz:
  • KaJJe
    322
    Koju god temu večeras otvoriš, na svakoj je histerija.
  • Jaki991
    242
    Možda je u igri Čerin ponovno, u tom slucaju prodaja Sucica ima nekog smisla,

uz to jedno nepopularno misljenje : prodaja Spike za milju i pol eura po meni nema smisla, Spika ima uzasan decision making ali je lik koji kad je nabrijan moze napravit dar mar i puno jacim ekipama od Dinama, ostavio bi ga u rotaciji ako nemremo dobit prek milje i pol
  • Daliban
    4.1k
    Možda je u igri Čerin ponovno, u tom slucaju prodaja Sucica ima nekog smisla,Jaki991

Čerin je lošiji igrač od Sučića.
  • Mr Anderson
    9.8k

Još bih se nadovezao. Navijači su tu da bodre igrače i dolaze na stadion kad god da mogu, a ne da se petljaju u svaki segment kluba i samo sve pljuckaju po forumu.
  • Muka
    357
    Hvala Bogu pa se seoske strine i insajdere sa foruma ništa ne pita oko našega kluba jer bi proletili kroz zaštitnu ogradu i završili u provaliji. Svakako je zabrinjavajuća količina forumskih tinejdžerica gladnih kvaizinsajderskih informacija.
    Kolega @nemapredaje je dao dobru dijagnozu, međutim u toj dijagnozi se kriju i petokolonoši u vidu dnovinara koji se jedino brinu za svoj džep kao što su lesi i slični koji čitaju, pišu i kure pod raznim nickovima. Imate mahanje narajcane strine :kiss:
  • scooniepenn
    3.7k
    Slazem se da ima histerije, ali ima i potpuno argumentiranog propitivanja odredjenih odluka i normalne rasprave pa se ista izgubi u tom brdu postova i okarakterizira se sve histerijom.
  • sport
    4k
    Sve će doći na svoje,dobiveno je nekoliko bitka ali rat još traje,Dinamo još nije sasvim slobodan.
  • Jaki991
    242
    vjerojatno, al nije loš igrač i mislim da bi se dobro uklopio u naš stil, uz to je par milja eura jeftiniji…
    ima 25 godina i da ga se dalje prodat, radije bi njega gledao nego neke juznoamerikance anonimuse
  • Veljko
    68
    Mozda se za pare suciceve dopelja miereza
  • Daliban
    4.1k
    Nema mi smisla davati nekoliko milijuna na formiranog igrača koji je downgrade. Ako se kupuje igrač koji je downgrade, onda barem treba biti mlad i perspektivan pa da s vremenom dosegne višu razinu.

Drago mi je barem da sada više ne uskače sto ljudi sa izjavama da je Čerin najbolji vezni grčke lige i kapitalac za Dinamo. Barem smo po tom pitanju napredovali.
  • Paggini
    34.6k
    Da je SD Dalton junior i da prvi dan transfernog roka relativnog startera iz prosle sezone na posudbu posalje za 0 EUR i neku opciju (ne obvezu) otkupa svom prijatelju/kolegi ili cem vec, kako bi pricali?emilperska

Aha, ono što ti želiš sve manje uvijeno reći jest da misliš da Marić pogoduje svojim "kumovima" s ovim transferima i posudbama na štetu Dinama? Konkretno na primjeru Bulata, jel.

Sad ćeš reci, nene nisam ja to rekao. I nisi, da, ali si snažno implicirao radeći vezu između jednog i drugog, a jako je tanka granica između jednog i drugog.
  • Tradicija bunta
    7.1k
    Ovdje nista novog... opet 30 stranica kenjanja po necemu sto se nije dogodilo niti ce. Na temelju necijeg komentara s tribine. Tesko mi zamislit da jedno virtualno mjesto uopce na internetu okuplja toliko... ha reci cu upitno zdravih osoba, od ove teme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions