• Daliban
    4.1k
    Još i cijena otkupa za Bulata glupa i preniska.
  • Crni86
    25.1k
    Da je Bulat tu, u miru bi prodali Sučića i trazili puzevim tempom zamjenu — emilperska

Da je bulat tu i da prodamo sucica, trazili bi istom brzinom zamjenu kao i sada jer Bulat nije kvaliteta za dinamo. On i misic jednostavno ne mogu skupa jer bi to bio najnepokretniji vezni red na svijetu i to je to.
  • rioda
    18.7k
    Za Mmaeea smo navodno dali 700.000. Tako barem tvrdi jedan bivši član uprave u svojim facebook poslanicama
  • Daliban
    4.1k
    Za Mmaeea smo navodno dali 700.000. Tako barem tvrdi jedan bivši član uprave u svojim facebook poslanicama — rioda

Smiješno.

Tu škrtarimo s travnjakom i odgađamo zamjenu riskirajući ozljede i onda ovom liku cijelu godišnju plaću i pola Tm vrijednosti damo na ruke.
  • Crusades
    26.1k
    damo na ruke. — Daliban

Jel bar bilo u kuverti ili?
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Meni je, iskreno, bolesno što se događa na ovoj zoni trenutno. Totalna histerija. Odigrali smo i više nego dobru pripremnu tekmu
  • Facke
    9.1k
    Glejte ovak. Trenutek eventualne prodaje Sucica sad pred pocetek sezone je za mene osobne los. Vazen nam je igrac i trebala nam bude tu zamjena. Ali ak stim novcima Dinamo more uloziti u druge bitne pozicije onda je ta prodaja uredu. Mi zivime od prodaje i to bu tak navek ostale. Osim ak nam arapski naftasi pokloniju 500 miljuna da delame kaj hoceme bez ikakve obaveze. Ne kuzim histeriju. Ak bu otisel bu otisel. Zamenili ga budeme. Il s jednem igracem nase skole ili nekoga drugoga kroz transfer. Cemu odma skacete. Prodali sme mi , realne, kvalitetnijih nogometasa od Sucica pa se nasla zamjena.
  • Paggini
    101k

Pretjeruje se i apostrofira bezveze to oko Bulata. Jel bi ponuda ikakva došla? Možda da, vjerojatno ne. Da se čekalo i ništa nije došlo, šta bi dobili? Igrača koji je zakucan za klupu a uzima mjesto jednom Paviću i Vrbancicu iz naše škole, recimo.

Ja bih itekako volio da smo ga utopili za 4 milijuna negdje, ali ta ponuda ocito nije bila realna ni moguća.

Jel ovo savrseno rjesenje? Opet, možda da, možda ne. Tu je stvar mišljenja jer činjenice i realnu sliku ćemo znati tek za godinu dana kad se lik vrati s posudbe ili ostane u Standardu.

Osobno ne mislim da je kvaliteta za Dinamo, ali isto tako ne vidim potrebu da se to apostrofira kao katastrofalan potez Marića jer to stvarno nije. U ovom trenutku je mozda los, mozda dobar, opet - ne znamo.

Ali ako nam posudba Bulata bude najlosiji potez ovo ljeto - potpisujem odmah i zauvijek.
  • emilperska
    18.9k

Posudba Bulata za 0 EUR i prodaja (nazovimo ju potencijalna) Sučića 5 dana prije pocetka sezone dok ti je alternativa Ademi?

Deal pod kojim je on otisao u Standard se vjv moze u svaki trenutak ispregovarati.. Taj deal bi prihvatilo dosta klubova jer ne kosta gotovo nista osim njegove place koja nije svemirska..
  • Daliban
    4.1k
    Ma šta ćemo uložiti? Pa ne prodajemo ga za 20m+. Ovih 9m je gluplje od Ivanušeca prošle sezone. Ovim tempom ćemo Baturinu dogodine prodati 13+2, ako uopće dočeka sljedeće ljeto.
  • sport
    6.2k
    Polako hvatam konce i kužim odakle ti informacije.
  • Paggini
    101k
    Posudba Bulata za 0 EUR i prodaja (nazovimo ju potencijalna) Sučića 5 dana prije pocetka sezone dok ti je alternativa Ademi? — emilperska

Ako, AKO se Sucic proda, a nece, siguran sam da nece i mi ne dovedemo nekog AGČ, to mijenja potpuno sve stvari i onda ćemo drugačije razgovarati, ali nema potrebe širiti negativu kad Sucic nije prodan nitinse čini da će biti prodan...
  • NORTE
    27.8k
    Za Mmaeea smo navodno dali 700.000. Tako barem tvrdi jedan bivši član uprave u svojim facebook poslanicama — rioda
    Sad sam otišao pogledati, nisam ni znao da piše osvrte.
    Ovo za Mmaeea neću ulazit, ali možda je to bila cijena njegovog dovođenja, tj. onaj bonus za dolazak i potpis ugovora.
    Da je iznos visok apsolutno je.
  • emilperska
    18.9k

Da je SD Dalton junior i da prvi dan transfernog roka relativnog startera iz prosle sezone na posudbu posalje za 0 EUR i neku opciju (ne obvezu) otkupa svom prijatelju/kolegi ili cem vec, kako bi pricali?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.