• E46
    1.6k
    Šunjić je slobodan igrac, ako se vec prodalo Sucica ne vidim sad tu nekog motoricnog igraca koji bi ga zamjenio... Ili vidjeti kakva je situacija sa Jakicem.
  • Daliban
    4.1k
    Ponuda iz SA za Hoxhu - odbijena!sanjinlego

Bitno da Sučića prodajemo da Ademi može igrat.
  • Crni86
    12.9k
    Vidim paniku oko Sucica, iskreno nakon danas sam miran jer i ako ode Sucic, onda Pavic mora upast u prvih 11 iste sekunde i vjerujem da ga vec sada moze dostojno zamijeniti.

Naravno ako je ponuda Coma da nas je oborila s nogu i smatramo da necemo moc dobiti vise za Sucica.
  • Crusades
    17k
    Bitno da Sučića prodajemo da Ademi može igrat.Daliban

Navodno je sam Ademi čak dogovarao detalje ugovora da se što prije riješimo Sučića.
  • scooniepenn
    5.2k

Niti blizu. Baturina iz zadnje polusezone je by far najbolji Baturina sto god dio vas mislio.
  • Daliban
    4.1k
    Vidim paniku oko Sucica, iskreno nakon danas sam miran jer i ako ode onda Sucic, Pavic mora upast u prvih 11 iste sekunde i vjerujem da ga vec sada moze dostojno zamijeniti.Crni86

Pavić nije osmica i ne treba ga tratiti na osmici. Isključivo zadnji vezni.
  • Sunja86
    1.3k
    Bit će dovoljno utakmica kroz sezonu za obojicu, Sučić u ovom trenutku mora ostati.
  • Maximo
    799
    Sad će jakir umirit navijače i reći da pošto je prodan sučić, ademiju smo ponudili novi 5 godišnji ugovor i on će zapravo bit taj kapitalac u vezi
  • Crni86
    12.9k
    nije 6. je a onda misic moze na 8. sto i je njegova pozicija.
  • i more je plavo
    1.3k
    Nije mi namjera braniti SD-a ali, ako netko od vas misli da smo mogli dobiti veliku lovu za Bulata, ali ju nismo zeljeli, nek pokaze tu ponudu.
    Decku smo produzili ugovor i onda shvatili da imamo puno igraca na njegovom mjestu, i logicno je da se rijesis njegove place.
    Isto tako Rukavina, decko je imao ugovor, i lako je reci " nek trci po jarunu" ali netko mu svaki mjesec mora isplatiti placu, i onda ta lova negdje fali.
    Na Brodicu smo nesto malo i zaradili, riješili se Šutalovog ugovora.........
  • Captain America
    20.4k
    onda Pavic mora upast u prvih 11 iste sekunde i vjerujem da ga vec sada moze dostojno zamijenitiCrni86

Govorimo o dečku koji pivu još ne može legalno kupiti. Baturina je prije 2 godine izgledao, najblaže rečeno, komično u limitiranoj minutaži LP. Paviću bi to bio još veći šok.

Sučić je fizički zvijer i igrač kakvog nismo imali od Brozovića u klubu. Ne možeš Paviću takav pritisak staviti na leđa.
  • hardek
    5.3k
    Možda sam krivo vidio, al meni se činilo da danas kad je usao Pavić smo prešli na 4 2 3 1
  • Daliban
    4.1k
    Može, ali Mišić nema Sučićevu trku i pritom ostajemo bez zadnjeg veznog na klupi. Također, dečko ima 17 godina i sigurno neće tako naglo biti bačen u vatru. Osmicu će većinom igrati Rog i Ademi.
  • Veljko
    68
    sad pare uzet za sucica i onda dovest krilo i napadaca
  • Daliban
    4.1k
    Razvijati Pavića u duplom pivotu bi bilo kriminalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.