• Kia pride
    82
    Jakirević postaje najslabija karila Dinama. Tu bu uskoro trebalo dojti do promjene.
  • Dudu9
    1.4k
    Dinamu treba desno krilo slično oršić pjaca, ulazak u sredinu i dobar šuter, probijanje desne strane i ubačaji sa Petković u napadu mi baš nema nekog smisla da je tu napadač tipa Mandzukic onda bi odgovarao
  • emilperska
    7.8k

Jedno krilo takvo, drugo neko tipa Špikić. Samo bolje. Nesto slicno sto na lijevoj strani imamo s albanskim orlom i Pjacom..
  • Dudu9
    1.4k
    Da primarni treba bit ljevak brz, odličan šuter, drugi dešnjak brz za probijanje strane kad se mjenja napadačke opcije di se ide na ubačaje
  • Droljo
    11.2k
    Špikić čita komentare na Zoni i kaže e nećete me se samo tako riješiti.Nogo
    Da nebi špika upoznao unutrašnjost gepeka tete iz računovodstva... :cool:
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k

Za razliku od prvog upisa tu si nekaj konstruktivno napisao... Onaj prvi upis je bio nekonstruktivna paušalna kritika, u varijanti poluprijetnje Upravi.
    Koja je btw demokratski izabrana, stoga pustimo ljude da rade svoj posao. A onda svoje nezadovoljstvo slobodno izrazi na sljedećim izborima...
    Trenutačno mi je prijelazni rok 4/5 i smatram da trebamo još desno krilo, napadača (sada kada smo Brodu prodali) i lijevog beka (ako se ukaže prilika).
    Ako se to ne ostvari onda će mi biti 3/5.
    Riješili smo se balasta, a ne ključnih prvotimaca. Meni je najveća pobjeda kaj Petko, Bati i Sučko ostaju.
    I pusti kaj je nekada bilo dok se živjelo na rubu provalije i izvlačila lova iz kluba.
    Jasno je rečeno da će se dovesti pojačanja uz racionalizaciju poslovanja/financija.
    A ti bi, kaj, istovaril 5 mil za Pašu i još toliko za Miereza? To nam garantira ulazak u LP?
  • marcio amoroso
    39k
    Prodani, istekli ili raskinuti ugovori: Šutalo, Soldo, Tolić, Menalo, Rukavina, Topić, Brekalo, Lukanić, Vasilj, Šaranić, Halilović, Drmić

Posudbe: Čavlina, Živković, Gurlica, Sušak, Graonić, Čaić, Bulat, Majić

Ni na nebu ni na zemlji: Krkalić, Cvetko, Brkljača, Štefulj, Jurić, Bočkaj, Braun, Emreli
  • blubach
    722
    Ako se mi ne uspijemo Špikića riješit, teško mi je vjerovat da ćemo 2 desna krila dovodit, što znači da ako je Cordoba blizu (iako je možda to i propalo), vjerojatnost da dovedemo Pašalića se drastično smanjuje.
  • Dinaminjo
    1.2k

28

..igraca na tom popisu
  • skener
    1.4k

I kaj je najgore, za nikoga ne mozes reci da ce nedostajat
    Za kaj smo mi njih drzali na placi sve ove godine
  • Maximo
    668

Najgora opcija nam je da on ostane
  • dinon7
    1.4k

Plus ja bih tu definitivno svrstao Mohharamija i Perića koji će jako teško vise igrati ozbiljan nogomet. Predugo ga muče ozljede, vise je po terapijama nego na terenu.
  • Dinaminjo
    1.2k

A dobro, ovi kaj su sad na posudbama nije izgubljeno..

Sutalo je imao peh prhova, Bulat je bio dobar pick u to doba i na kraju ce se nesto zaraditi vjerojatno, Drmic je zabio za LP..
  • skener
    1.4k

Ma ok, ne bas doslovno.
    Ali ogroman broj igraca, a malo koristi
    I ima ih još sigurno
  • blue heart 72
    2k
    Osijek ga NE ŽELI nama prodati, kako ga onda dovesti nego da se sa njime dogovoriš i čekaš ga do zimskog prijelaznog roka kada ga imaš pravo kontaktirati i potpisati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions