• Plava stijena
    497
    Kojih prodaja? Doslovno se balasta riješavaju. Niti jedan starter nije otišao.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.5k

Nek si ti nama rekao... Javi kak je prošlo na razgovoru s Upravom
  • Krulek
    832
    Samo Carlos, nikako Šimić...
  • Olmic
    5k
    Nadam se iduci tjedan 2 pojacanja..taman onda par tekmi za uigrat do playoff
  • Kaktus Car
    1k
    Ako ova Uprava nakon svih ovih prodaja ne dovede Pasalica i Miereza, treba ozbiljno popricati s njima.Big Daddy

Nakon kojih prodaja?! Tko je to otišao a da je bio u prvom planu?! I od svih igrača baš treba dovesti 2 skupe HNL prinove? Svašta.
  • NB86
    16.9k
    Ako ova Uprava nakon svih ovih prodaja ne dovede Pasalica i Miereza, treba ozbiljno popricati s njima.Big Daddy

Nisam shvatio poantu upisa, zasto uprava mora bas tu dvojicu igraca kupit ?
  • ZgDLions
    1.1k
    Malo pohvale upravi i za sd-a.
    Sve što su napravili lajkam, i odlasci i dolasci.
    Jasno mi je da šut nebu sto posto, ali da mi se svidja putovanje po transferima, svidja, a još nije sudac svirao kraj prelaznog.
    Ko zna šta nas još čeka.
    Što bi rekli neki ljudi, majčina ljubav je bezgranična, a očevu treba zaslužiti.
    Ja više ovaj puta naginjem ženskoj strani za Dinamo.
    :grin:
    Može i Šimić i Ramirez iz Osijeka, važno da je okruženje pozitivno.
  • Omake
    10.1k
    Globan je prije izbora u Dinamu gostovao na jednom podcastu, možda čak i tribina hr. Od jednih stari kojih se dotakao bilo je financiranje klubova u ligama slične kvalitete kao HNL. Mađarska je totalni outlier jer se pola budgeta popuni alternativnom opcijama. To su ugl vlasnici/država. Ako je i u Osijeku takva politika nema zima. Jedino što bi ih moglo uzdrmati su potencijalne političke promjene u Mađarskoj. Meszaros je nesposoban poslovnim čovjek. Bankrotirao je tri ili četiri puta. Ali Orban je prijatelj iz djetinjstva i svaki put ga izvuče državnim poslovima. Iako se i Orban u zadnje vrijeme okrenuo bližoj obitelji pa je njegov zet naglo postao jedan od najboljih ljudi u državi.

Mislim da je ključ Mierezovog transfera njegove osobne ambicije i emocije prema klubu u kojem je igrao toliko dugo, te odnos prema navijačima tog kluba.

Osobno bih od opcija koje je spominje po Zoni i filijalijama Zone zvane hrvatski sportski mediji, najviše volio Carlosa. Zanimljiv mi je spoj snage i brzine, malo baca na nogometnog Ziona Williamsona na terenu. Klub je navodno u lošijoj situaciji s financijama ali i Cali je. Doduše i drugi klubovi dugo pregovaraju s igračima. Bayern i Bayern oko Taha, Arsenal i Bologna oko Califorija.

Špikić je vjerojatno kao Julian Alvarez pa odbio Seattle radi kišnog, hladnog vremena.
  • Krulek
    832
    Ne mogu shvatiti da u cijelom nogometnom svijetu nema jedno desno lijevonogo krilo koje kvalitetom i financijski odgovara Dinamu, a da se ne provode već dosadne i dugotrajne rasprave i drame oko Pašalića i Cordobe. Zar nema drugih, povoljnijih i možda boljih igrača ili je skautska služba zakazala.
  • Oluja
    5.4k
    Nisam bas detaljno pratio ovu temu ali vidim da se dosta cesto spominje taj neki Carlos pa me zanima o kome se radi
  • Daliban
    4.1k
    Pa i nema baš hrpa. Ako želiš boljeg moraš platiti uglavnom podjednako za razvojnog igrača koji može postati bolji u budućnosti. Možda ti se potrefi pa mali odmah krene razvaljivati, ali uglavnom neće biti slučaj.

Razvijena ljevonoga krila u našem cjenovnom rangu su uglavnom limitirana.
  • Daliban
    4.1k
    Lošija verzija Miereza s jednom dobrom sezonom iza sebe. Nešto između Miereza i Obregona.
  • sanjinlego
    4k

Prošle sezone najbolji strijelac u Švicarskoj. 23 godine, fizički jako dominantan, iz razgovora s Leticom dosta napadan. Uz to vrlo dobar taktički. E sad, da je Haaland nije, ali da je pojačanje mislim da jest. Ipak, @haza je dobro napisao, pitanje je koliko i što traže.
  • Veljko
    68
    nije najbolji, nego 5 ili 6, tako nesta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.