• Lynx17
    4.2k
    Ja citam upisa od @Facke na slican nacin kao ovo:

506f4abdb0d67df5c9e138c03447d400.jpg

Ocito neki od vas nemate tu moc.
  • plavadesetka
    60

Sve firme tako funkcioniraju, ti njima odmah raspolažeš jer i ti tako plaćaš drugima ili imas kreditnu liniju. Kreditnu liniju za ovo imaju sve firme.
  • sport
    4k
    Naši u Upravi nisu ništa krivi.
  • plavadesetka
    60

Bar u HNL postoji iskustvo s ovime...
  • Simpatizer
    641
    Teško da ćemo dobit miereza nažalost
  • Neki tip
    21.3k

Ništa dobar dan svima, pozdrav, bok, howdy? Čitam vas, došao sam, i ja bih.. Ništa volim sve što vole mladi, a ne volim rat, ljubomoru i zle ljude..? Ništa moja prva tekma bila je s tatom, a zadnja zasad ova protiv Vardara? Nego pravo "kako sve firme funkcioniraju"?

Ajde, dobrodošao. :heart:
  • plavadesetka
    60

Hvala! Pratim ja sa strane već dugo pa rekoh da nešto napokon i napišem :)
  • Izet Hajrović
    3.4k
    "Sergej Jakirović sad u svom rosteru ima samo dva centralna napadača (Kulenović i Petković), izvjesno je kako će kroz sezonu poneke minute dobiti i mladi Mislav Ćutuk, ali Dinamu treba još jedna špica. Velika želja "modrih" je napadač švicarskog Yverdona Kevin Carlos, u Maksimirskoj 128 i dalje se vrte imena Roke Šimića i Ramona Miereza. Ali Carlos je svima top "pick"."

Tironi, 24 sata.

Kaže da Vipotnik nije opcija bez obzira na to što ima slobodne papire.
  • sanjinlego
    3.1k

100% je tako. U Njemačkoj klubovi imaju po 4-5 ljudi koji do detalja isplaniraju sve u euro. Nogomet je "biznis" pa tako i ovdje. Rade sve i svašta, na sve moguće načine se potpisuju i prodaju igrači.

Od toga da potpišu igrača u ožujku, bude predstavljen u listopadu a zaigra u siječnju. Eintracht Frankfurt je u tome stroj.
  • Crni86
    7.3k
    Drago mi je da nam je Kevin Carlos prvi pick kako pisu 24h.
  • sanjinlego
    3.1k

Vasilj i Šibenik potpisali ugovor na dvije godine.
  • Veljko
    68
    Čitam neke komentare i ne vjerujem očima… Ja sam navijač Dinama i mene ne briga kako je stanje blagajne i dal nam je proračun 50 milijuna ili 30 ili mozda 100…. Meni je bitno da klub nije u k**** i da imamo dobar, konkurentan i atraktivan dinamo… to je jedino sto mene i sto bi sve nas navijače trebalo interesirat i zanimat a ne kako će klub uštedit 2-3 lipe…

Ipak na kraju mi od toga ništa nemamo ako oni uštede neki pfenning… ali bi imali bome puno koristi ako dovedu bombetinu od igrača a ne neke carlose i sta ja znam, koji su mozda dali 10 gola u nekoj svicarskoj ligi…

Ne znam, tako ja gledam kao sportski navijač (a ne biznismen dinama)
  • Nogo
    4.8k
    Još da se obave formalnosti i Crvena zvezda će zvanično dobiti novog centralnog vezistu. Timi Maks Elšnik će u toku dana doputovati u Beograd na lekarske preglede nakon kojih će potpisati ugovor sa crveno-belima. Za njega vredan 420.000 evra neto po sezoni, a za Olimpiju 1.400.000 evra fiksno, sa bonusima okruglo 2.000.000.

Ajde da napokon i ta sapunica završi.
    Zanima me samo što je s Gnezdom?
  • Paggini
    34.5k
    Evo ga, još jedan koji za prvi post odluči reći svima nama kako zapravo je, napokon ISTINA na ovoj temi!

Pa reci nam Veljko, koje su to bombetine koje bi Dinamo mogao dovesti? Sigurno ih imaš par u rukavu?

Ja sam navijač Dinama i mene ne briga kako je stanje blagajne i dal nam je proračun 50 milijuna ili 30 ili mozda 100Veljko

Nisi navijač Dinama. :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions