• Laugreano
    3k
    Nisu se jos probudili, tek je 6:50 tamo :grin:
  • Maximo
    668
    Haha...obje fore su dobre...sad će od jutra kolumbijski vođa kluba uvjeravat malog da mu je Arabija izlog za repku...
  • Sajla
    6.6k
    na stranu to što nije realno, ali na spomen Rebića na desnom krilu u Dinamu zamišljam scenu u kojoj mu Rile nekaj odmahne i prigovori, a u sljedećem trenutku ih cijela naša i pol protivničke ekipe pokušava razdvojiti. crveni obojici i problem jer ne mogu u istu svlačionu da se ne pobiju pod tuševima :lol:
  • Sbkbbb
    227

A koji je tvoj san onda? Kad vec stavljas snove svih dalmatinaca pod isto.
  • blubach
    722
    Ako Emreli završi u Nurnbergu, imamo li kakve šanse dobit nešto za taj transfer ili ide free?
  • Maximo
    668

Naš "imamo šanse " je da ga damo free, jer možda ćemo morati i nešto platiti da ga preuzmu
  • Haza
    7.9k
    Jedini transfer Dinama za koji znam da je svlačionica ultimativno bila protiv je Alen Halilović. Dakle nekih godinu dana prije nego je Halilović došao u Rijeku, sve je dogovorio s Dinamom, usmeno naravno, i to je saznao Ademi, i u ime cijele svlačionice otišao Vlatki i rekao da Halilović nikad neće biti dobrodošao u svlačionicu, nakon toga je to čak bilo i preneseno Haladoni, i zbog toga je propao transfer.
    Naravno, cijela svlačionica je bila priča za malu djecu, jer koliko se sjećam samo je Ademi bio u Dinamu u vrijeme kad je Halilović igrao u Dinamu, pa bi rekao da je Ademi govorio u množini;), a mislio je na sebe.
    Mislim da je to bilo na početku sezone kad je Bjelica otišao.
    Ovo sam naveo u kontekstu Rebića i njegovog navodnog sukoba s Petkom, za koji nisam čuo, ali hoću reći, da Petko i Ademi imaju moć stopirati transfer, ili su ga imali prije, sad možda nemaju.
  • NORTE
    13.3k
    Ako Petko nema ništa protiv dolaska Rebića i ako mu je plaća 3 milijuna eura ja bih ponudio Bešiktašu da ćemo mi dati 20% od toga, oš neš Bangladeš.
    Naravno, ako nam je uopće potreban, a nisam siguran da je...
  • Orc123
    10k
    A gdje bi to rebic igrao? Pa mi trebamo ljevaka a ne desnjaka...koji ce nam Bog jos jedan ljevak koji nemre igrati na desnom krilu...pa i Pjaca je jucer izgledao limitirano, ko da mu netko krila potkratio...jbg nemres cijeli zivot igrat nesto i onda sad odjednom ces biti pojacanje na desnom krilu i da budes zakrpa. Bas teske gluposti....
  • Haza
    7.9k
    Ne znam dal' je tko slušao Bota na temu Benkovića. Rekao je da može doći na posudbu u Osijek, samo pod uvjetom da plaću preuzme njegov klub Udinese. Meni je taj komentar Bota više išao u smjeru da mi plaćamo Čavlinu dok je on u Osijeku.
    Iskreno, ne smeta mi to, ako postoji garantirana minutaža.
    Rebić definitivno ne, ne znam kako je uopće on pokrenut kao tema, nadam se da naš SD njega nema ni u primislima.
  • Zagi
    8.9k
    Petko i Ademi imaju moć stopirati transfer, ili su ga imali prije, sad možda nemaju.Haza

I to je potpuno okej.
  • dzg2024dzg
    101
    Ovdje su počele opasne kombinacije po pitanju transfera :lol: Di je još 05.09. uf.. :eyes: , ali ajde, imamo pravo maštati, samo me muči što nitko dugo nije napisao TREBAMO POJAČANJE, A NE PRINOVU :lol: To je od prošle godine neka mantra koju napišeš kada se spominje neki igrač za kojeg nisi nikada čuo, a lijeno ti je googlat! :rofl:
  • Daliban
    4.1k
    Rebić je lopata.
  • Amigo86
    16
    Vidjet ćete na kraju, neće doći nikakav cordoba nego će na kraju dat 4mil ili 5mil za pašalića....Takvo je moje mišljenje barem...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions