Čija je na kraju bila zadnja tu? — Hnlovac
Ne u prvim redovima, nego malo višlje, ali prvi put u životu mi se na zapadu dogodilo da sam skoro pogodio lika, a ja sam generalno miran i ne pretjerano konfliktan tip. On ima godišnju i ovo je njegovo mjesto. Velim "gospon, i mi imamo godišnje ali ne vrijedi vam numeracija sjedala, evo sjednite tu u red niže, ima mjesta" - "ma kaj ne vrijedi, ja tu sjedim 25 godina, kaj ste se vi balavci našli pametovati..." - ja mu otvorim klupsku objavu i pokažem, on me gleda u oči i govori "nemam ja kaj čitati, zna se da godišnje vrijede za ova mjesta". Stari moj, koja samokontrola. — Bosskovitz
I kao desnog stopera u 352 bi mi prije igrao Max nego rile — Crni86
↪Olmic i mi. Jesi cuo onog dedu koji je htio potjerat covjeka sa kceri jer mu mala sjedi na njegovom stolcu? Covjek se nije dao, pa smo starom rekli da je klub tako odlucio i primirio se, sjeo pored i gundao, "kakva je to nekultura i nepostovanje bla bla.." Ne prode ni par min tekme a krene psovanje svega i svacega, fascinantna preobrazba iz velikog kulturnjaka — Dinamosaur
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.