• Mali Zeus
    20k
    ↪Mali Zeus tako je, a onda se probudimMarK

Mi prodajemo Špikića za 2 što ne znači da bi ga prodali za tu cijenu. Tako da ti ta usporedba s golfom ionako ne stoji. Transferi ne funkcioniraju tako da klub dođe pita za cijenu i onda odmah plati tu i tu cijenu. To ti je valjda jasno?

Ti misliš da Pašalić vrijedi 4 milje, netko drugi tko je zadužen za sportsku politiku u klubu misli da ne vrijedi. I to nije ciganjenje.
  • San Lorenzo
    23.5k
    Zovite to histerijom ili kako god hoćete, činjenica je da već 3-4 mjeseca znamo da Kaneko ne ostaje, ulazimo u kolovoz, a na desnom krilu nam je i dalje lik koji je na toj poziciji ono što je Danijel Štefulj na beku...od svih igrača koji su se spominjali, Pašalić zvuči uvjerljivo najbolje.
  • Jurki
    20.8k
    slazem se samo djelomicno s tvojim upisom da nebi dal vise od 2 milje za Pasalica.. al to bi bila gornja granica.
    Nikakvi postotak od sljedeceg transfera ni nist.
    Cak mislim da nebi nist dobili s njim na kvaliteti.. (mlađa verzija i skuplja od Špikica)
    Treba dopeljati iskusnjaru koja bu svoje isporucila.. Pasalic je tak nit vrit ni mimo.
    90:10 da nejdemo u taj posel.
  • Maximo
    822

Slažem se da, iako je pašalić po meni samo ok krilo...ipak puno bolje od ovog kaj imamo, još uvijek se nadam nekom opasnom na toj poziciji
  • MarK
    1.3k
    Marić očito cilja vruću robu, a to nećemo dobiti ispod cijene. Mislim da je to gubitak vremena. Lako bi mogli doći u situaciju panične kupovine i baš tada preplaćivanja igrača.
  • duksy
    474
    Tatina sila je još uvijek jaka na ovom forumu.
  • Droljo
    23.3k

Nije tu sad bitan pašalić. Nego općenito hnl igrači. I rijeka i lokomotiva mora shvatiti da nismo ni ti na kojima će zatvarati proračune nego će morati riskirati zajedno sa nama zbog postotka. Manje keša, više % od sljedećeg transfera i može.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Lako bi mogli doći u situaciju panične kupovine i baš tada preplaćivanja igrača.MarK

Kakva panična kupovina i preplaćivanje, kaj briješ, tko je to rekao. Ako ne kupimo nikog po našim uvjetima i u našim gabaritima, idemo dalje s onim što imamo za desno krilo, Špikić i vjerojatno Kačavenda. Kaj histerizirate bez razloga.
  • cico
    13
    Mislim da se premalo spominje činjenica da Petko, Baturina, Sučić, pa čak i Mišić možda neće ostati u Dinamu. Da, zasad nema ponuda (ili su odbijene). ali nitko nije defacto rekao da oni ostaju i da nema prodaje. To je po meni ključni razlog zašto se SD ne razbacuje lovom. U slučaju odlaska gore navedenih, trebat će instant pojačanja koja sigurno neće biti free.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Mislim da se premalo spominje činjenica da Petko, Baturina, Sučić, pa čak i Mišić možda neće ostati u Dinamu.cico

Ma da, sve će se rasprodati.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Mislim da ulazimo u visu brzinu sto se tice prijelaznog roka iza 5.8. kad saznamo potencijalne protivnike. Samo da izbjegnemo Galatasaray pa mozemo na all in.
  • i more je plavo
    1.3k
    Pa nije nama Miško kriv kaj mi nismo prepoznali da Pašalić, Fruk i jos neki mogu postati dobri igraci.
    On ih je uzel, razvil i sad hoce lovu za ulozeni trud.

A konstatacija da su Špika i Pasalic slicni po meni nema veze, jer su drugaciji igraci.
    Špika je mekan i tehnicki jaci, a Pašalic je tenk, borben jak u duelu.
    Ucinkovitost im je slicna, ali ja bi radije imal Marca u ekipi.

I na kraju opet saga oko igraca koji igra cca 60 minuta po tekmi u klubu pri dnu superjake Kolumbijske lige, i mi ocekujemo u njemu rijesenje za desno krilo......mozda kao dodatak na Špiku, pa svako po poluvrijeme na najjace.
  • cico
    13
    Naravno da neće sve, ali za kojeg od ovih imaš spremnu zamjenu?
  • Paggini
    74.5k
    Samo da izbjegnemo GalatasarayNitkoBitan

Špika ruši osmanlije ako ih izvučemo i uvodi nas u LP, zapiši ovaj post!

I onda odigra najgoru sezonu u povijesti sezona....
  • Crni72
    157
    Daj da više počnu tekme jer ova kolektivna "pržiona" u iščekivanju transfera u sezoni kiselih krastavaca mi je počela nagrizat živce. Pustimo SD i ekipu da rade na miru (vjerujem da se radi na pravim pojačanjima ali u tišini) i kad završi transferni rok možemo raspravljat o tome koliko je bilo uspješno a kaj se moglo bolje. Vjerujem da ćemo se još pojačat sa barem 1-2 igrača i ak zbilja nitko od startera ne ode- to je to. Uglavnom, učekujem da smo barem 20% jači nego lani. Za HNL smo svemirski brod a u LP bude i tak bunkerica pa napred ak kaj napraviš super.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.