• Päddy1
    78
    tako ce i morat biti - standardno desno krilo koji ce igrat LP (Ako bog da) i jos solidan back-up (moze i Cordoba aj)
  • Captain America
    20.4k
    S ovakvom politikom se sigurno ne daje 1.8 milijuna za backup krilo...
  • Orc123
    12.6k
    za razvojnog igraca se i daje...samo pitanje jel bi taj predviđe i kapitalac to i bio....ocekujem sljedeci tjedan krilo u ekipi.
  • Nogo
    8.4k
    Biti će vrhunac kada se Cordoba ne adaptira odmah i Špika bude u kvalifikacijama starter ili u Ligi prvaka.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Špikića treba prodati da Jakirović ne dođe u iskušenje njega trpati u prvih 11...ista stvar kao sa Ljubičićem u zimskom prijelaznom roku...to što Špikić igra i još bolje može i Mikić odradit.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Treba dovest konkretno krilo, lijevog beka i Carlosa a ne bi prodali nikog. Nejde to tako...
  • FrenchMontana
    1.4k
    Ekipa koje su sanse da Baturina ostane? Za kolko love bi ga klub pustio? Nemam ideju…
  • Mr Anderson
    12.9k
    Zašto bi odlazio uopće ovog ljeta? Otkud sad to?
  • KaJJe
    401
    Šotiček službeno u Baselu. Sportske pljuvačina po Dinamu. Klasika
  • San Lorenzo
    19.9k
    Šotiček službeno u BaseluKaJJe

Nek mu je sa srećom.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Hvala ti Bože da je i ova sapunica završila.
  • Noel
    13.4k
    Članak je tolko bolesno patetičan da me sram prolazio dok sam ga čitao. Malom sve najbolje u karijeri i sretna borba za opstanak sa Baselom.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Jedna trakavica manje, ali i dokaz da je šuplja priča da će drugi klubovi biti gladni kruha ako im mi ne kupimo igrače i da ih nemaju gdje drugo prodati.

Lokomotiva je već nekoliko puta dokazala da može prodati igrača vani za ozbiljan novac, a sigurno mogu i ostali. Naravno da ne treba nikoga preplatiti i mislim da je naša ponuda Šotičeku bila skroz ok, ali nismo jedini na tržištu i to treba znati.
  • Orc123
    12.6k
    Cuj Jurisica....Dinamo dao Soticeku podcjenjujucu ponudu? 300tis eura je podcjenjujuca ponuda za klinca od 19-20g? Znaci Dinamo bi se i dalje trebao razbacivati ko pijani milijarder po hnl? Ovi novinari su bas dno dna i sve zulja Dinamo na ovim zdravim temeljima. Jadno......

I tako treba biti, da nemamo monopol na hnl...to nirko i ne trazi. Traze se normalne cifre, cak je i za Soticeka bila normalna cifra od Loxe a ako mali ganja pare s 19g nece daleko dogurati u to sam siguran!

Svaki igrac iz HNL bi se trebao zamisliti sto dobija kad odlazi van, a sto ako ga uzme Dinamo i kvalitetno ga razvija. Moramo pojacat skauting opcenito mladih igraca ne samo u HR vec i vani i tu trebamo puno napredovati.
    Nemremo se vise bazirati da kupujemo igrace u hnl nakon par dobrih tekmi o koje vec cijene 3 milja na vise.....
  • Jurki
    18.5k
    Meni samo i dalje nije jasno kak i po cemu je on silno nadareni nogometas.
    0 asistencija... nema ga na mapi protiv mrtvog Rudesa.
    Dati tolke pare klincu i onda bi ga mukte poslali za koju godinu na Rujevicu za 50 posto buduceg transfera.
    Dragi novinari.. koje ste vi utakmice gledali prosle sezone?
    Ak bu i novi Robben.. drago mi je kaj je sportski sektor pokazal da ima kicmu i da se neda guziti kojekakvim hohstaplerima.
    Nudimo tolko i tolko.. hos nes Banglades i idemo dalje.
    Ak smo prije preplacivali razne panjeve.. kaj to znaci da trebamo i dalje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.