• IvanS
    347
    ↪IvanS rile u repki igra vec nekoliko godina desnog stopera u 3 iza, kod nas je igrao isto tako desnog stopera u 3 iza. Tako da tvrditi da je samo bek je bezveze, ali se slazem da bi i u rotaciji za stopera opet bio skroz pri kraju iza novorpidoslih i maxa i ktc-a.Crni86

Iskreno, to što je kod nas igrao stopera, bolje da i nije. Pregršt grešaka... Da se razumijemo, možemo mi njega i na gol staviti ali to nije to.
    I svakako stoji konstatacija da bi u rotaciji za stopera bio na kraju kolone. Jednostavno, nikoga nismo prodali, nove smo doveli i time zaoštrili konkurenciju na stoperu.

Rile treba uz RPG-a i Mikića biti u konkurenciji za desnog beka, a njega i Ademija se svakako ne bih riješio. Moraju biti tu uz ekipu jer biti senator ne znači samo igrati i da ta igra trpi zbog njih, već da su tamo i svojim iskustvom i savjetima pomognu treneru i mlađim igračima na terenu.
    Uglavnom, trebaju svoj ego staviti po strani a oni sami biti u službi što boljeg rezultata kluba.
  • Fićo1986
    1.1k
    ko je taj Jakirević?
  • E46
    1.6k
    Pa tak kak sam reko, Sucic sestica i Rog i Baturina ispred, Misic klupa ili prodaja
  • E46
    1.6k
    Moze jedino kao teška rotacija Ogiwari da ude svaku petu utakmicu.
  • E46
    1.6k
    Ovaj igrac je bolji od Miereza.
  • E46
    1.6k
    Ja se nadam da necu morati gledati taj horor sa spikicem u glavnoj ulozi opet i nadam se da mu se rijeci nece pozlatit
  • E46
    1.6k
    Carlos je bolji napadac od Miereza. Kompletniji je, igra i glavom i nogom jednako dobro, brži je i bolji realizator. Točka.
  • Päddy1
    78
    Ako ti to kazes - Ako to i je istina, to onda znaci da skoro pa neizgledno da ga dovedemo
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Wakizaka, mierez,Pašalic ,lijevi bek ne treba ako Petkovic ostane .mislim da je to to.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Mislio sam na perkovica
  • Päddy1
    78
    nema sanse da dodu i Mierez i Pasalic
  • E46
    1.6k
    Gle ja sam niko i nista moje subjektivno misljenje je da je Carlos bolji i rade bi dao 2 3 milje za njega nego šaranima za Miereza
  • Mr Anderson
    12.9k
    A ti si Carlosa gledao u koliko točno utakmica?
  • Päddy1
    78
    Ma kakav carlos, on nije ni M od Miereza po meni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.